Διαφορα

Έπαιζε Pokemon Go ενώ μιλούσε στο Κοινοβούλιο!

Μπορεί το Bloomberg να ανέφερε ότι το Pokemon Go έχει χάσει περίπου 15 εκατ. χρήστες τον τελευταίο μήνα, ωστόσο μια πολιτικός από τη Νορβηγία δεν είναι μέσα σε αυτούς!

 

Ο λόγος για την αρχηγό του Φιλελεύθερου Κόμματος της Νορβηγίας, η οποία... συνελήφθη να παίζει το δημοφιλές παιχνίδι στο κινητό της κατά τη διάρκεια συζήτησης για την αμυντική πολιτική της χώρας. Κι' όλα αυτά, στο κοινοβούλιο!

 

Η Τρίνε Σκέι Γκράντε είχε θέσει το ένα ένα ερώτημα σε μια ομάδα ειδικών για τα αμυντικά θέματα κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας και εφόσον δεν είχε τι να κάνει στη συνέχεια, είπε να το ρίξει στο παιχνίδι.

 

"Έχει μεγάλη σημασία να παίρνουμε στα σοβαρά τις ευθύνες μας στο ΝΑΤΟ και την Αρκτική. Μιλούσαμε για πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα" είπε ο Έιβιντ Καλεράκερ, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, μιλώντας στην εφημερίδα VG, που πρώτη αποκάλυψε το θέμα.

 

"Κάποιοι από εμάς ακούνε καλύτερα όταν την ίδια ώρα κάνουν κάτι που δεν χρειάζεται σκέψη, δεν είμαστε όλοι το ίδιο" απάντησε η Γκράντε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Πηγή: iefimerida.gr 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.