Διαφορα

Αυτόματοι πωλητές... ιστοριών!

Έχεις λίγο χρόνο περιμένοντας ένα ραντεβού ή περιμένοντας το επόμενο λεωφορείο. Σκρολάρεις άσκοπα στο κινητό σου. 

 Μια μικρή start up στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας έχει μια άλλη πρόταση και αυτή είναι αυτόματοι πωλητές, που όμως δεν βγάζουν σοκολάτες και αναψυκτικά αλλά εκτυπώνουν μικρές ιστορίες για διάβασμα. Η ιδέα είναι του συνιδρυτή της εταιρίας Short Edition, Christophe Sibieude, ο οποίος αναρωτήθηκε κάποια στιγμή αν υπάρχει κάποιος πιο δημιουργικός τρόπος να περάσεις τον κατά τα άλλα νεκρό χρόνο αναμονής στην πόλη. 

Οκτώ αυτόματοι πωλητές ιστοριών έχουν ήδη τοποθετηθεί στην Γκρενόμπλ, ο καθένας από τους οποίους έχει τρία κουμπιά, ανάλογα με τον χρόνο που έχει κανείς στη διάθεσή του: 1, 3 ή 5 λεπτά.

 Οι ιστορίες εκτυπώνονται αυτόματα σε ένα μακρόστενο χαρτί που μοιάζει με απόδειξη. Έτσι μπορεί να διαβαστεί ή να φυλαχτεί εύκολα, ή ακόμα και να πεταχτεί τελικά. 

Οι τυχαίες ιστορίες γράφονται από την κοινότητα του Short Edition και περιλαμβάνουν επίσης ποιήματα ή άλλα είδη πειραματικής λογοτεχνίας. 

 

ΠΗΓΗ: www.doctv.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.