Διαφορα

Είδηση σοκ: 11χρονος παραδέχεται ότι βίασε 9χρονη!

Διεκδικώντας το αμφίβολης αξίας ρεκόρ του νεώτερου βιαστή στην ιστορία της Βρετανίας, 11χρονος παραδέχθηκε ότι βίασε παιδί 9 ετών!


 
Σύμφωνα με την Daily Mail, το θύμα κατήγγειλε ότι ο θύτης -σήμερα 12 ετών- το βίαζε κάθε φορά που έπαιζαν μαζί και του είχε πει να μην μιλήσει για τις επιθέσεις.
 
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η αποτρόπαιη πράξη αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος άκουσε παράξενους θορύβους σε walkie-talkie για μωρά.
 
Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο κατηγορούμενος κακοποίησε σεξουαλικά 7χρονη και ένα ανάπηρο 1χρονο αγόρι.
 
Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, ενώπιον δικαστηρίου του Μπλάκπουλ, υποστήριξε ότι ο πελάτης τους έχει πέσει και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και αναγνώρισε ότι έχει πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.
 
Από την πλευρά του, ο εισαγγελέας δήλωσε ότι το αγόρι αποτελεί κίνδυνο, καθώς είναι πιθανό να διαπράξει κι άλλες πράξεις σεξουαλικής βίας.

ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.