Διαφορα

Δήμαρχος Ναυπλιέων για απορρίματα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος για την διαχείριση των απορριμμάτων.

 Τη σοβαρότητα του θέματος επισήμανε ο κ.Κωστούρος, λέγοντας πως οι μικροεγωισμοί , οι μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και η προχειρότητα δεν χωρούν στο συγκεκριμένο θέμα.

Με γνώμονα αποκλειστικά την ενημέρωση των Δημοτών ,αναφέρθηκε σε ασάφειες και σε γκρίζες ζώνες της συγκεκριμένης προγραμματικής σύμβασης. Η επίτευξη της λειτουργίας του έργου απαιτεί μια σειρά στοχευμένων δράσεων με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι κενά  και αμφιβολίες.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων , να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος σε ότι λέγεται συνεργασία των δύο Δήμων ,αναφέροντας ως παράδειγμα προς αποφυγή την συνεργασία μεταξύ ΔΕΥΑΝ - ΔΕΥΑΡΜ η οποία κατέληξε και βρίσκεται στην δικαστική οδό.

Η υπεράσπιση των συμφερόντων των Δημοτών αποτελεί το "εργαλείο" που θα χρησιμοποιηθεί για τις καταλληλότερες ενέργειες όσον αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Τη Δευτέρα σε συνάντηση στο Δημαρχείο Ναυπλίου ο Δήμαρχος θα ενημερώσει τους αρχηγούς των παρατάξεων σχετικά με το θέμα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.