Διαφορα - BODY & MIND

winamp wmp real qt

Μεγάλη αλλαγή; Οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου

Οι αλλαγές είναι ωραίες, αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολες.

Στην αρχή υπάρχει το δύσκολο κομμάτι στο οποίο πρέπει να πάρεις την απόφαση για την αλλαγή που θέλεις να κάνεις και αμέσως μετά το ακόμα πιο δύσκολο κομμάτι της προσαρμογής σε αυτή. Ας κάνουμε focus στο πρώτο κομμάτι κι ας δούμε ποιες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να δεις αν είσαι πραγματικά έτοιμη να φέρεις τα πάνω κάτω!

 

Πόσο καιρό το σκεφτόμουν;

Είναι μια απόφαση της στιγμής ή υπήρχε στο μυαλό σου αρκετό καιρό; Αν συμβαίνει το δεύτερο είσαι σε καλό δρόμο. Αν, όμως βρίσκεσαι στην πρώτη κατηγορία τότε πρέπει να καταλάβεις αν αυτό που πας να κάνεις είναι μια παρόρμηση ή κάτι που πραγματικά θέλεις.

 

Πόσο αφοσιωμένη μπορώ να είμαι σε αυτή την αλλαγή;

Ωραίες οι αλλαγές, αλλά μπορείς να της υποστηρίξεις; Δεν αρκεί μόνο να πάρεις την απόφαση, αλλά πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτή την αλλαγή ώστε να σου φέρει τα αποτελέσματα που θέλεις. Είσαι έτοιμη;

 

Όταν το σκέφτομαι πως αισθάνεται το σώμα μου;

Μπορεί να σου φαίνεται μπούρδα, αλλά έτσι είναι! Πως αντιδράει το σώμα σου στη σκέψη της αλλαγής; Σου δημιουργεί άγχος, νευρικότητα, χαρά και κέφι; Εντόπισε αυτό που νιώθεις ακριβώς και θα σου δείξει προς τα που πρέπει να πας…

 

Πηγή: MaryMary.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.