Παγκοσμια ημερα

Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης!

Σσσ...Μην μιλάς άλλο για αγάπη η αγάπη είναι παντού!

Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα ανεξάντλητης στοργής, πολλές φορές ανεξήγητη.

Κάποιες φορές έρχεται από μόνη της, όπως μια γυναίκα γίνεται μαμά εξ ορισμού, αγαπά αυτό το νέο πλάσμα που ήρθε στη ζωή της χωρίς να το γνωρίζει.

Υπάρχει η αγάπη που κερδίζεται όπως είναι η ερωτική, η φιλική, η αδερφική αγάπη.

Υπάρχει βέβαια, και το ξέρω με σιγουριά, η αγάπη για το φαγητό.... για τα ταξίδια, το ποδόσφαιρο, τα ζώα.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την αγάπη ούτε να την αναλύσει, σίγουρα όμως μπορεί να την εκφράσει όταν την αισθάνεται στην πραγματικότητα!

Έτσι λοιπόν ζητήσαμε από κάποιους αναγνώστες να μας εκφράσουν την αγάπη τους για κάτι που την νιώθουν πραγματικά και να αναλογιστούμε όλοι τι είναι αυτό που το λένε αγάπη;

Ερωτική

Η αγάπη είναι μια αγκαλιά το βράδυ όταν κοιμάσαι, μια κουβέρτα να σε σκεπάζει όταν κρυώνεις, όταν λείπει νιώθεις χειμώνα, όταν είναι εκεί σίγουρα είναι καλοκαίρι.

Κέλλυ

Αγάπη είναι η μυρωδιά του φούτερ σου ενώ έχει κοιμηθεί με αυτό η κοπέλα σου.

Κώστας

Για εμένα αγάπη είναι να ξυπνάω δίπλα στην αγαπημένη μου κάθε πρωί.

Νίκος

Οικογενειακή

Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας άνθρωπος μπορεί ν αγαπήσει τόσο ...ώσπου έγινα μάνα. Ζω για να υποστηρίζω και να καμαρώνω τα παιδιά μου.Εκείνα ανασαίνουν κι εγώ ζω. Καμιά χαρά δεν συγκρίνεται με αυτή που αφορά στις ψυχούλες μου. Πολλές φορές φαντάζομαι την ώρα που θα φεύγω και νιώθω πως θα είναι ζωγραφισμένο στα χείλη μου ένα χαμόγελο γιατί είχα την τύχη να αγαπήσω τόσο και να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Μαρία

Για τα ζώα

Πέραν από την αγάπη που συνδέει δύο ανθρώπους, υπάρχει και η αγάπη που συνδέει έναν άνθρωπο και ένα ζώο, και στην τελευταία θα ήθελα να σταθώ. Έχουμε την τύχη να μοιραζόμαστε τον κόσμο μαζί με δίποδα ή τετράποδα πλασματάκια. Πλασματάκια που έχουν μεγαλύτερη καρδία από τη δική μας. Όποιος γνωρίζει από ζώα, θα ξέρει σίγουρα ότι είναι οι μόνοι φίλοι που μένουν για πάντα. Σεβασμός σε αυτά τα πλάσματα που για χάρη μας θα έδιναν και τη ζωή τους.

Μαρία

Για τα ταξίδια

Όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι νιώθω πιο μορφωμένη, σαν να διάβασα ένα βιβλίο. Θα μπορούσα να περάσω όλη μου την ζωή ταξιδεύοντας ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, άσχημα ξενοδοχεία, λίγα ρούχα, και αυτό για μένα είναι αγάπη.

Χριστίνα

Για το ποδόσφαιρο

Κάτι παραπάνω από άθλημα. Εκεί που η διασκέδαση συναντά το πάθος. Εκεί που η τρέλα για την ομάδα, συνδέεται με τη τρέλα των υπολοίπων οπαδών και γίνεται ασπίδα το έμβλημα. Not a sport, way of life!

Κώστας

Για την φιλία

Για μένα φιλία είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Η φιλία είναι ένα τεστ που το περνάμε καθημερινά και όποιος το περάσει με καλό βαθμό μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει.

Νίκος

Αδερφική 

Με την αδερφή μου μπορεί να μην μιλάω σε καθημερινή βάση αλλά αν την πειράξει κανείς θα τον σκοτώσω.

Στέλιος

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.