Περιεργα

Ο μποντιμπιλντεράς Αρτέμης Σώρρας λικνίζεται ημίγυμνος! (video)

Hμίγυμνος λικνίζεται με το τραγούδι των 9 1/2 βδομάδων...

 

Μετά την αποκάλυψη μέσα την βδομάδα ότι ο Ελλάνιος φυγάς, Αρτέμης Σώρρας στα νιάτα του υπήρξε μποντιμπιλντεράς, ένα βίντεο από εκείνες της μέρες που ο Πατρινός τρισεκατομμυριούχος, διαγωνιζόταν στην κατηγορία τζούνιορς για τον τίτλο του Μίστερ Πελοπόννησος, ήρθε να προσθέσει λίγο ακόμα αστερόσκονη στον μύθο του εθνογαλαξιάρχη μας.

 

Άτριχος στον όγκο, ο Αρτέμης Σώρρας, φαίνεται ότι από τότε τηρούσε το ρητό, νους υγιής εν σώματι υγιεί και στα διαλείμματα του από τις μελέτες του πάνω στις τεχνολογίες της NASA και την συλλογή Κουβεϊτιανών δηναρίων, γυμναζόταν, προσπαθώντας να κατακτήσει (δυστυχώς χωρίςτύχη) τον τίτλο του Mr Peloponnisos.

 

Το απόλυτο κάψιμο πάντως σε αυτό το βίντεο, εκτός από τον εξαιρετικό χορευτή Αρτέμη, είναι ότι στην τελετή για το βραβείο, ο DJ χώνει στο ξεκάρφωτο Pink Floyd.

 

Πηγή: luben.tv

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.