Περιεργα

Ένας γιγάντιος φουσκωτός μαστός στο Λονδίνο

H γραμμή των κτιρίων του Λονδίνου στον ορίζοντα απέκτησε ένα ασυνήθιστο στοιχείο...

 

Ένα γιγάντιο φουσκωτό μαστό ο οποίος εμφανίστηκε στην ταράτσα ενός κτιρίου στο Shoreditch, στο ανατολικό Λονδίνο.

 

Οι εκκεντρικοί Βρετανοί, θα πείτε. Κι όμως, όχι.

 

Πρόκειται για μια καμπάνια στην οποία προχώρησε η ανεξάρτητη βρετανική οργάνωση Mother London για να ευαισθητοποιήσει τους Λονδρέζους όσον αφορά το κοινωνικό στίγμα, σήμερα, του θηλασμού δημοσίως.

 

Στις 26 Μαρτίου, ανήμερα την Κυριακή της Μητρότητας (που οι Βρετανοί τη λένε και Μέρα της Μητέρας), έκανε την εμφάνισή του αυτό το τεράστιο μπαλόνι σε σχήμα μαστού, ενώ στους τοίχους ένα γύρω αφίσες ενημέρωναν για το κοινωνικό μήνυμα της εγκατάστασης.

 

Στο μπλογκ της οργάνωσης, στο πλαίσιο της εκστρατείας #freethefeed, τα μέλη της Mother London σημειώνουν: 

 

"Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι, το 2017, οι Βρετανίδες μητέρες αισθάνονται να τις παρατηρούν όταν θηλάζουν δημόσια, με μπιμπερό ή με το στήθος τους. Αυτό ήταν ένα πρότζεκτ για τη Μέρα της Μητέρας. Ένα εγκώμιο για το δικαίωμα της κάθε γυναίκας να αποφασίζει πώς και πότε θα ταΐσει τα παιδιά της, χωρίς να αισθάνεται ενοχή ή αμηχανία για τις επιλογές της ως γονιός".

 

Πηγή: Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.