Περιεργα

Δεν την άφησαν να πάει τουαλέτα και πέρασε 13 ώρες βρεγμένη!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε πτήση από Λος Άντζελες για Λονδίνο!

 

Μια 87χρονη γυναίκα δεν είχε, όπως ήταν λογικό, άλλα ρούχα πρόχειρα μαζί της και έτσι πέρασε το ταξίδι 13 ωρών, με μουσκεμένα ρούχα και φυσικά με δάκρυα στα μάτια από τη ντροπή της

 

Θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει και βασανιστήριο, αυτό που πέρασε μία 87χρονη σε πτήση της British Airways.

 

Η δύσμοιρη γιαγιούλα, ονόματι Κοτσαρίκ Τσαμουζιάν, επιβιβάστηκε στην πτήση από Λος Άντζελες για Λονδίνο. Αλλά διαπίστωσε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα λίγο μετά την επιβίβασή της στο αεροσκάφος.

 

Το αεροπλάνο όμως καθυστερούσε να φύγει από το διάδρομο απογείωσης και η 87χρονη επιχείρησε να πάει στην τουαλέτα. Παρά τις συνεχόμενες προειδοποιήσεις ότι ήταν απόλυτη ανάγκη να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, το προσωπικό καμπίνας της έλεγε ότι δεν μπορούσε, και μάλιστα, ένα μέλος του προσωπικού της μπλόκαρε και το δρόμο.

 

Εν τέλει το αεροπλάνο καθυστέρησε 90 λεπτά με αποτέλεσμα η γιαγιά να... τα κάνει πάνω της!

 

Το μαρτύριο της γριούλας μόλις είχε ξεκινήσει, καθώς δεν είχε, όπως ήταν λογικό, άλλα ρούχα πρόχειρα μαζί της και έτσι πέρασε το ταξίδι 13 ωρών, με μουσκεμένα ρούχα και φυσικά με δάκρυα στα μάτια από τη ντροπή της.

 

Η κόρη της, πήγε να την παραλάβει από το Χίθροου και όταν την είδε να κλαίει, «τρελάθηκε» από οργή. Άρχισε να φωνάζει στους υπευθύνους, ζητώντας εξηγήσεις, για να πάρει την απάντηση, ότι το προσωπικό «απλά εφάρμοζε τους κανόνες ασφαλείας».

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.