Περιεργα

Κυκλοφόρησε το "έξυπνο" προφυλακτικό!

Όχι δεν είναι αστείο. Επίσης δεν είναι προϊόν telemarketing, αλλά αποτελεί τεχνολογική ανακάλυψη!

 

Δεν ξέρουμε αν του αξίζει ένα έξυπνο βραβείο όμως, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και ήρθε η ώρα να μάθεις κι εσύ. Στην ουσία πρόκειται για ένα δαχτυλίδι μέσα από το οποίο ο άντρας περνάει το προφυλακτικό και μετά προχωράει στην τοποθέτηση του όπως ξέρει και ξέρεις. Δηλαδή φαντάσου ένα προφυλακτικό μαζί με ένα δαχτυλίδι sex toy για το μόριο του άντρα. Το διαφορετικό και καθόλου έξυπνο sε αυτή την περίπτωση όπως διαβάσαμε στο marymary.gr είναι πως το συγκεκριμένο δαχτυλίδι μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το κινητό σου και μόλις τελειώσει η φάση θα σου στείλει σε αρχείο ποσοστά επιτυχίας. 

 

Ήταν καλή η στύση; Πόσο διάρκεια είχε; Η πίεση του αίματος ήταν κοντά ή μακριά από τον μέσο όρο; Πόσες φορές τελείωσε; (Λες κι αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις). Όλα αυτά θα αποθηκευτούν σε ένα αρχείο και εσύ σιγά σιγά θα μπορέσει να φτιάξεις τον δικό σου φάκελο με excel αρχεία μέσα στα οποία θα έχεις αποθηκευμένες επιδόσεις για να μην γυρίσεις κάπου που δεν πέρασες καλά.

 

ΠΗΓΗ: patrasevents.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.