Περιεργα

Γιαγιά ετών… 112 στην Κρέστενα!

Η γιαγιά Κατερίνα, έχει γεννηθεί στις 25 Ιουλίου του 1905!

 

Στα 112 χρόνια βαδίζει αισίως η Κατερίνα Καρνάρου, κάτοικος Κρεστένων, όντας ίσως ο γηραιότερος άνθρωπος στην Ελλάδα!

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, το βιβλιάριο υγείας του ΟΓΑ το έγραφε ολοκάθαρα: Η γιαγιά Κατερίνα, έχει γεννηθεί στις 25 Ιουλίου του 1905, ενώ έχει και ΑΜΚΑ!

 

"Λίγο είμαι, δεν είμαι όσο λέτε, πρέπει να είμαι γύρω στα 105, αλλά δεν θυμάμαι και καλά. Δύσκολη η ζωή, όσο είχα τον άνδρα μου καλά έζησα. Τον έχασα νωρίς και μου άφησε τέσσερα μικρά παιδιά, αλλά ευτυχώς είχα καλά πεθερικά και με προσέξανε, και μένα και τα παιδιά μου, δεν έχω παράπονο…" είπε, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν.

Η κα Κατερίνα Καρνάρου έχει σήμερα τρεις κόρες, την Λαμπία, τη Σοφούλα και τη Θεοδώρα, όπως μας είπε, αρκετά εγγόνια, δισέγγονα, αλλά και τρισέγγονο!

 

"Ευτύχησε να αποκτήσει και τρισέγγονο, το οποίο είναι ενός έτους σήμερα. Όλα τα χρόνια είμαστε εδώ μαζί, περάσαμε καλά και την προσέχουμε και την αγαπάμε πάρα πολύ. Πρόσφατα έκανε μια επέμβαση στο πόδι και οι γιατροί εξεπλάγησαν από την ηλικία της. Μακάρι να πάρουμε τα χρόνια της αλλά δεν το νομίζω"!, δήλωσε με χιούμορ στην εφημερίδα ο ανιψιός της, Παναγιώτης Καρνάρος.

 

"Ο κόσμος ήταν αλλιώς τότε. Και παλιά δύσκολα ήταν, αλλά κάποτε ήταν καλύτερα. Σήμερα είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Δόξα σοι ο Θεός να λέμε… Να έχετε την ευχή μου και να τα χιλιάσετε", είναι οι τελευταίες λέξεις της Κατερίνας Καρνάρου στους δημοσιογράφους της εφημερίδας. 

 

Πηγή: patrisnews.com

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.