Περιεργα

Δήμος χρεώνει... μελλοντικούς τάφους!

Δήμος της Μακεδονίας στέλνει τέλος… μελλοντικού τάφου στους δημότες του!

 

Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν μπορούσε να φανταστεί ο 39χρονος Κώστας ότι θα πρέπει να δώσει προκαταβολή για τον τάφο του!

Ο νεαρός άνδρας, κάτοικος Θεσσαλονίκης, κλήθηκε από το Δήμο Παιονίας, στον οποίο κατοικούσε παλαιότερα, να πληρώσει για την «τελευταία κατοικία» του.

Έκπληκτος κατήγγειλε το απίστευτο περιστατικό στον ΑΝΤ1, διευκρινίζοντας ότι, είναι η δεύτερη φορά που λαμβάνει τέτοια ειδοποίηση.

Επιπλέον, δεν πλήρωσε την πρώτη φορά, ξεκαθαρίζοντας πως ούτε τον τάφο του θέλει να προπληρώσει ούτε να ταφεί στον Δήμο και του επιβλήθηκε πρόστιμο!

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας, Γ.Φράγκος, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, έκανε λόγο για απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι πρόκειται για τα έξοδα συντήρησης του κοιμητηρίου, ενώ υποστήριξε ότι πολλοί Δήμοι της χώρας εφαρμόζουν την ίδια τακτική.

Διευκρίνισε, παράλληλα ότι, αν ο δημότης δεν θέλει να ταφεί στο συγκεκριμένο νεκροταφείο μπορεί απλώς να κάνει μια υπεύθυνη δήλωση και να απαλλαγεί από την οικονομική υποχρέωση.

 

Πηγή: real.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.