Περιεργα

winamp wmp real qt

Mε ένα "μαύρο μηδέν" αποχαιρέτησαν τον Σόιμπλε

Τετρακόσιοι εργαζόμενοι του υπουργείου σχημάτισαν ένα ανθρώπινο μηδέν, σε ένδειξη αναγνώρισης του επιτεύγματος του Γερμανού υπουργού να ισοσκελίσει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό.

 

Mε ένα "μαύρο μηδέν" αποχαιρέτησαν τον Σόιμπλε στο γερμανικό ΥΠΟΙΚ

 

Ένα απρόσμενο δώρο πήρε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας από τους υπαλλήλους του υπουργείου του.

Σχεδόν 400 εξ αυτών, ντυμένοι στα μαύρα, σχημάτισαν ένα μεγάλο ανθρώπινο "μηδέν", θέλοντας να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο το επίτευγμα του Β. Σόιμπλε να ισοσκελίσει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό.

 

Ο Σόιμπλε, που ως γνωστόν αναλαμβάνει πρόεδρος της γερμανικής Βουλής, κατάφερε να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό για πρώτη φορά το 2014 (σ.σ. στη χώρα αυτό αποκαλείται "μαύρο μηδέν") και συνέχισε το σερί έως σήμερα, κάποιες χρονιές παρουσιάζοντας και πλεόνασμα.

 

Όπως σημειώνει το Bloomberg, ήδη τα κόμματα που μετέχουν στις συζητήσεις για τον νέο κυβερνητικό συνασπισμό έχουν δηλώσει ότι σκοπεύουν να διατηρήσουν αυτή την παράδοση.

 

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.