Περιεργα

"Τα κηδειόχαρτα προκαλούν αφισορύπανση"

Καταγγελία στην αστυνομία κατά των γραφείων κηδειών έκανε ο Δήμαρχος Νεμέας.

Παραμονές την έναρξης των Μεγάλων Ημερών της Νεμέας, ο Δήμαρχος Νεμέας, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας και προχώρησε σε προφορική καταγγελία, αυτή τη φορά, κατά των δύο (2) γραφείων κηδειών για παράνομη αφισοκόλληση.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ από το Α.Τ. Νεμέας ο κ. Καλαντζής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανε καταγγελία κατά των δύο νεκροθαφτών της περιοχής μας γιατί τα κηδειόχαρτα που κολλάνε στους στύλους της ΔΕΗ δημιουργούν κατά τη γνώμη του αφισορύπανση!

Κατόπιν των ανωτέρω οι δύο ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών ξήλωσαν όλες τις σχετικές ανακοινώσεις από τους στύλους της ΔΕΗ.

Ο Δήμαρχος Νεμέας σκοπεύει να καταθέσει και μήνυση κατά των δύο (2) γραφείων κηδειών για παράνομη αφισοκόλληση όπως λένε έγκυρες πηγές.

Μετά από αυτή την καταγγελία του Δημάρχου περιμένουμε να κάνει καταγγελία και κατά πανηγυρτζήδων, θεάτρων και συναυλιών που κολλάνε αφίσες όπου βρουν στη Νεμέα.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο nemeapress.gr.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.