Περιεργα

Μεσσηνία: Η χώρα σε συναγερμό και κάποιοι κάνουν σερφ (video, photos)

Την ώρα που όλος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω του κυκλώνα "Ζορμπά",  κάποιοι στη Μεσσηνία βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν σερφ στα τεράστια κύματα.

Την ώρα που όλος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω του κυκλώνα "Ζορμπά" με τις αρχές να συστήνουν στους πολίτες να αποφεύγουν "άσκοπες μετακινήσεις" και, κυρίως, τις παραθαλάσσιες περιοχές, κάποιοι στη Μεσσηνία βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν σερφ στα τεράστια κύματα.    

Οι παράτολμοι σέρφερ αντιμετώπισαν την σημερινή κακοκαιρία περισσότερο ως μια εξαιρετική ευκαιρία να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα, παραβλέποντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, και ρίχτηκαν με τις σανίδες τους στα κύματα.    

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, σήμερα το πρωί (29/09), δίπλα από το λιμάνι, και μάλιστα μπροστά στα βράχια.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.