Περιεργα

Έβγαλε το "Φεγγάρι" και το... πρόσφερε στην αγαπημένη του!

Βάνδαλοι είχαν σπάσει το γλυπτό και το είχαν πετάξει στη θάλασσα λίγες μέρες νωρίτερα...

 

 

Από μία πρωτότυπη πρόταση γάμου συνοδεύτηκε η ανάσυρση του "Φεγγαριού" από τη θάλασσα, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης. 

 

Ένα από τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που συμμετείχε στην επιχείρηση, μόλις ανέβηκε το "Φεγγάρι" στην παραλία, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, "κρατώντας" το στα χέρια! 

 

Το γλυπτό "Φεγγάρι στην Ακτή" του καλλιτέχνη Παύλου Βασιλειάδη μέχρι πρότινος, βρισκόταν τοποθετημένο στην ξύλινη εξέδρα της Νέας Παραλίας, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

 

Το προηγούμενο Σάββατο, άγνωστοι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο το γλυπτό και λύγισαν τον κορμό του, ενώ τελικά το πέταξαν στη θάλασσα. Μέσα σε έναν χρόνο, το συγκεκριμένο γλυπτό του Θεσσαλονικιού καλλιτέχνη έγινε τρεις φορές στόχος βανδάλων. Ακριβώς έναν χρόνο πριν, τον Φεβρουάριο του 2015, άγνωστοι αποπειράθηκαν να πριονίσουν τη βάση του, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο λύγισαν τον κυρίως κορμό του, ο οποίος ήταν έτοιμος να πέσει στο νερό, παίρνοντας κλίση ιδιαιτέρως ανησυχητική.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.