Περιεργα

winamp wmp real qt

Δικηγόρος- "μαϊμού" στην Τρίπολη!

Στην Ελλάδα, όπως λέει ο "λαός", ότι δηλώσεις είσαι..

Αυτό το.."γνωμικό", φαίνεται πως έλαβε ως "θέσφατο" ιδιώτης που, ενώ δεν είχε πτυχίο από κάποια Νομική Σχολή, εργαζόταν ως δικηγόρος στην Τρίπολη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του arcadia 938, o συγκεκριμένος είχε αναλάβει και καθήκοντα "νομικού συμβούλου" της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.

Η εν λόγω υπόθεση "βγήκε" στο φως όταν ο παραπάνω ιδιώτης δεν μπόρεσε να προσκομίσει τ' απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα, προκειμένου να καταχωρηθεί σε ηλεκτρονικό μητρώο.

Σε κάθε περίπτωση, οι υποθέσεις που είχε αναλάβει ο εν λόγω, θα συνεχιστούν κανονικά, με ανάληψή τους από..κανονικό δικηγόρο..Η περίπτωση, πάντως, αυτή είναι, πλέον, στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο καλείται να προχωρήσει στις ενέργειες που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Τέλος, ακούγεται απίστευτο αλλά ο άνθρωπος αυτός παρίστανε το δικηγόρο επί 15 χρόνια!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.