Περιεργα

Κορωνοϊός: H προφητική ομιλία του Γκέιτς το 2015! (video)

Το 2015 ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς είχε υπογραμμίζει πως μία ενδεχόμενη επιδημία κορωνοϊoύ μπορεί να στοιχίσει στην παγκόσμια οικονομία μέχρι και τρία τρισ. αλλά και να αφήσει πίσω της ακόμη και δέκα εκατομμύρια νεκρούς.

Μάλιστα ο Μπιλ Γκέιτς είχε κάνει λόγο για επιπτώσεις χειρότερες από εκείνες του πολέμου,μ τις οποίες ενδέχεται να προκαλέσει μια επιδημία κορονοϊού, εφόσον δεν ληφθούν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή του.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό επιχειρηματία, τα μικρόβια ενδέχεται να αφήσουν πίσω τους μεγαλύτερη καταστροφή από ότι θα άφηναν οι πύραυλοι σε πολεμική αναμέτρηση.

Εάν πεθάνουν πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι τα επόμενα χρόνια, θα είναι, σύμφωνα με τον Γκέιτς, πιο οδυνηρή η κρίση του κορονοϊού σε σχέση με την κρίση του πολέμου.

"Δεν είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε" είχε τονίσει ο Μπιλ Γκέιτς για το ενδεχόμενο επιδημίας, ενώ συγχρόνως είχε αναφερθεί στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι κυβερνήσεις ως προς την ανάπτυξη πολεμικών συστημάτων, δείχνοντας όμως αμέλεια στα θέματα υγείας.

 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.