Περιεργα

Πρωτοφανές χαλάζι έπληξε τη Δράμα (video)

Βγήκαν μπουλντόζες να ανοίξουν τους δρόμους!

Πρωτοφανής χαλαζόπτωση έπληξε το βράδυ της Τρίτης την πόλη της Δράμας, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένα προβλήματα σε πολλές γειτονιές. Ο όγκος της χαλαζόπτωσης ήταν τόσος, που σε ορισμένους δρόμους σχηματίστηκε ένα πυκνό στρώμα που έφτασε μέχρι και τα 30-40 εκατοστά, ενώ χρειάστηκαν εκσκαπτικά μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν οι δρόμοι.

Η έντονη χαλαζόπτωση, που διήρκεσε πάνω από μισή ώρα, καθώς και η ισχυρή βροχόπτωση που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν καταστροφές σε αρκετούς δρόμους της Δράμας, να πλημμυρίσουν πολλά υπόγεια και ισόγεια καταστημάτων και κατοικιών, ενώ υπήρξαν και πολλές πτώσεις δέντρων σε διάφορα σημεία. 

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ και της τεχνικής υπηρεσίας δούλευαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν την πόλη της Δράμας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.