Περιεργα

Πρόσκληση σε πικ-νικ… σατανιστών μέσω Facebook!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονται στην ακμή τους, ωστόσο ορισμένες δυνατότητες που παρέχουν, χωρίς περιορισμούς, προκαλούν αντιδράσεις και προβληματισμό.

 

 

Μία από αυτές, είναι η δυνατότητα δημιουργίας και προώθησης εκδηλώσεων, σαν αυτή του Facebook. Ένα από τα event που έχουν προκαλέσει συζητήσεις, είναι ένα πικ-νικ… σατανιστών στο Σιάτλ των ΗΠΑ το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 31 Ιουλίου σε μεγάλο πάρκο της πόλης.

 

Μέχρι στιγμής, έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους 72 άτομα, ενώ ενδιαφέρονται ακόμα 414.

 

"Ελάτε να συντροφεύσετε τους φιλικούς σατανιστές της γειτονιάς σας, για ένα χαλαρωτικό πικ-νικ στο πάρκο. Γνωριστείτε με την οργάνωση «Satanic Temple» του Σιάτλ και μάθετε περισσότερα για τις δράσεις μας σε ένα ανεπίσημο και διασκεδαστικό γεγονός. Φέρτε φαγητό ή ποτό καθώς και καρέκλες ή κουβέρτες. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοί", αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.