Περιεργα

Νησί χαρίζεται έναντι... 44 ευρώ!

Ονειρευόσασταν πάντα να μετακομίσετε σε ένα παραδεισένιο μέρος, μακριά από όλους και όλα; 

 

 Το όνειρο αυτό θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να διαθέτετε 49 δολάρια (44 ευρώ) και λίγη τύχη.

 

Έπειτα από 24 χρόνια, ο Ντάγκ και η Σάλι Μπέιτζ αποφάσισαν να χαρίσουν με κλήρωση σε έναν ξένο το αγαπημένο τους ιδιωτικό νησί στον Νότιο Ειρηνικό, το  Kosrae Nautilus Resort.

 

Το ζευγάρι, που νιώθει ότι έφτασε η ώρα να φύγει από εκεί και να ζήσει κοντά στα εγγόνια του, επιθυμεί το θέρετρο να πάει σε κάποιον που ονειρεύεται μια ζωή σε ένα εξωτικό νησί, όπως έκαναν και οι ίδιοι όταν ήταν νεότεροι. "Θέλαμε να κάνουμε το θέρετρό μας προσιτό σε όλους" εξηγεί ο Νταγκ. "Αν και είμαστε λυπημένοι που θα αφήσουμε αυτό το μέρος, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τα όνειρα κάποιου πραγματικότητα".

 

Το Kosrae Nautilus Resort βρίσκεται στο τροπικό Kosrae της Μικρονησίας, μια συλλογή νησιών στον Νότιο Ειρηνικό. Το Kosrae είναι ένα απομακρυσμένο ηφαιστειακό νησί γνωστό για τους παρθένους κοραλλιογενείς υφάλους, καθιστώντας το ιδιαίτερα δημοφιλές με τους δύτες.

 

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το Nautilus συνοδεύεται και από μια εταιρεία καταδύσεων, η οποία είναι υψηλής πιστοληπτικής ικανότητας και κερδοφόρα χωρίς κανένα απολύτως χρέος. Αν το πρόβλημά σας είναι ότι δεν γνωρίζετε πώς να διευθύνετε ένα θέρετρο μην ανησυχείτε. Το Nautilus έχει 16 εργαζόμενους οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας δείξουν τα πάντα. Και το θέρετρο είναι ήδη κλεισμένο όχι μόνο για φέτος αλλά έχει και πάνω από 50% πληρότητα για το επόμενο καλοκαίρι. Οποιοσδήποτε επισκέπτης από 21 ετών και πάνω είναι καλοδεχούμενος για να συμμετάσχει στην κλήρωση, η οποία θα γίνει στις 26 Ιουλίου.

 

Το μόνο κακό είναι ότι για να λάβετε συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει να πάτε στο νησί για να δηλώσετε συμμετοχή.

 

Πηγή: usay.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.