Περιεργα

Ήρθε για μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα αλλά χωρίς τον σύζυγό της(PHOTOS)

Οι πιο ξεκαρδιστικές ρομαντικές διακοπές που κάνουν τον γύρο του κόσμου

 

Με έναν ιδιαίτερα ξεκαρδιστικό τρόπο, φωτογραφίες από την Ακρόπολη, την Πλάκα, τον Πειραιά, τη Λίμνη της Βουλιαγμένης και τη Σαντορίνη κάνουν τον γύρο του κόσμου στα ξένα μίντια.

 

Πρωταγωνίστρια σε αυτές δεν είναι άλλη από την Πακιστανή Huma Mobin η οποία ποζάρει στα πιο ρομαντικά μέρη του κόσμου αγκαλιάζοντας αέρα κοπανιστό. Ο λόγος; Ο σύζυγός της Arsalaan Sever Bhatt απλά έμεινε πίσω στη Λαχώρη επειδή την τελευταία στιγμή δεν του χορηγήθηκε βίζα. Όμως, το ζευγάρι είχε ήδη πληρώσει το ταξίδι κι έτσι η Huma ήρθε στην Ελλάδα για τον δεύτερο μήνα του μέλιτος, χωρίς όμως τον σύζυγό της.

 

Για την ιστορία, το ζευγάρι σχεδίαζε ένα δεύτερο γαμήλιο ταξίδι –το πρώτο ήταν τον Δεκέμβριο στις Μαλδίβες- με συνταξιδιώτες αυτή τη φορά τους γονείς του γαμπρού, οι οποίοι και αυτοί κατάφεραν να έρθουν.

 

Επειδή ακριβώς η κατάσταση ήταν τραγελαφική, καθώς δεν βλέπεις και πολύ συχνά μια νύφη να ταξιδεύει χωρίς τον γαμπρό και μόνο με ταπεθερικά, η ίδια πόσταρε τις φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook με τον τίτλο "Μήνας του μέλιτος χωρίς σύζυγο" και τα πακιστανικά και διεθνή μέσα απλά παρέθεσαν τα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα με θέα τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας.

 

 

Πηγή: athensvoice.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.