Περιεργα

Βρετανός πιάνει Pokemon χωρίς να φύγει από το σπίτι του

Ένας 25χρονος Βρετανός και πρώην φοιτητής της επιστήμης των υπολογιστών έχει ανακαλύψει ένα παραθυράκι στο δημοφιλές Pokemon Go, το οποίο τους επιτρέπει να πιάσει Pokemon χωρίς να αφήσει την άνεση του σπιτιού του.

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι παίκτες του παιχνιδιού έχουν καταφύγει στο να χιλιάδες λίρες για να κρατήσουν σε λειτουργία το "bot" του Mark Gore. Πέντε δικηγόροι φαίνεται να έχουν προσληφθεί για να τον προτρέψουν να καταργήσει το πρόγραμμα.

 

Ο Gore δήλωσε ότι το παραθυράκι του δεν έχει σχεδιαστεί για να αφαίρεσει όλη την διασκέδαση από το παιχνίδι, το οποίο φαίνεται ότι οφείλετε για την παρενόχληση των χρηστών της από την αστυνομία λόγω πρόσβασης σε ζώνες περιορισμένης πρόσβασης, σύμφωνα πάντα με τη βρετανική εφημερίδα, The Sun, ότι ήταν εύκολο αξιοποιώντας το παιχνίδι, το οποίο δημιουργήθηκε από Niantic. Ο Gore δήλωσε ότι πάνω από 24.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είχαν τη χρήση του site για να επωφεληθούν από "bot" του.

 

Ο Mark Gore δήλωσε: “Δεν νομίζω ότι έχω χαλάσει τη διασκέδαση των ανθρώπων. Αν ρίξετε μια ματιά στην ηλικιακή ομάδα των ανθρώπων που παίζουν αυτό το παιχνίδι, δεν είναι όλοι οι έφηβοι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται όλη την ημέρα και δεν έχουν το χρόνο να περνούν ώρες κάθε μέρα για να βγαίνουν έξω για να πιάνουν Pokemon.”

 

Πρόσθεσε ότι όσοι θέλουν μπορούν να τρέξουν το πρόγραμμα από την άνεση του σπιτιού τους για δύο ώρες την ημέρα και να εξακολουθούν να διατηρούν το ίδιο επίπεδο διασκέδασης.

Ενώ σίγουρα προσθέτει ένα επίπεδο ασφάλειας στο παιχνίδι, δεν έχει αφαιρέσει λίγο από την αυθεντική αίσθηση του;

 

secnews.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.