Προορισμοι

Στεμνίτσα: Στα πιο συγκλονιστικά μοναστήρια η Μ. Προδρόμου

Μοναστήρια που μοιάζουν να κρέμονται από το βουνό εντυπωσιάζουν και κόβουν την ανάσα και με το πώς μπορεί να φτιάχτηκαν αλλά και με τους μοναχούς που ζουν σε αυτά!

 

Μονή Προδρόμου στη Στεμνίτσα: Λες και κρέμεται από το φαράγγι

Επισκέψου ένα μοναστήρι που προσφέρει θέα εφάμιλλη με τα μοναστήρια των Μετεώρων. Η Μονή Προδρόμου στη Στεμνίτσα Αρκαδίας μοιάζει να κρέμεται πάνω από το φαράγγι του Λούσιου. Σκαρφαλωμένο κυριολεκτικά πάνω σε κάθετο βράχο, το μοναστήρι κόβει την ανάσα και στον πιο κοσμογυρισμένο επισκέπτη. 

Για να δεις το ιδιαίτερα εντυπωσιακό τοπίο θα πρέπει να περπατήσεις αρκετά στο μονοπάτι που διασχίζει ολόκληρο το φαράγγι του Λούσιου, αλλά τόσο η διαδρομή όσο και ο προορισμός αξίζουν και με το παραπάνω! Το μπαλκόνι της Μονής προσφέρει ανυπέρβλητη θέα στο φαράγγι, ενώ πριν ανέβεις στο τελευταίο επίπεδο ο ελληνικός καφές και τα λουκούμια που θα σερβίρουν οι καλόγεροι θα σε κάνουν να ξεχάσεις όλη την κούραση.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.