Προορισμοι

Βυτίνα: Το ρομαντικό χωριό της Ελλάδας!

Η Βυτίνα στην ορεινή Αρκαδία είναι ο ιδανικός προορισμός για εκδρομή σε ένα πανέμορφο, γραφικό χωριό που μαγεύει κάθε επισκέπτη.

Είναι μάλιστα η ενδεδειγμένη επιλογή για ζευγάρια καθώς η ατμόσφαιρα που αποπνέει την καθιστούν ως ένα από τα πιο (αν όχι το πιο) ρομαντικά χωριά της χώρας.

Στην πλατεία της Βυτίνας δεσπόζει από το 1846 ο ναός του Αγ. Τρύφωνα κατασκευασμένος από το περίφημο μαύρο μάρμαρο της περιοχής. Γύρω του απλώνεται η μικρή αγορά με τα μαγαζάκια που πωλούν κυρίως ντόπια προϊόντα και οι δυο παραδοσιακοί ξυλόφουρνοι. Οπωσδήποτε θα πρέπει να πάτε στο Λαογραφικό Μουσείο. 

Περπάτησε στον "Δρόμο της Αγάπης"

Στην ορεινή Αρκαδία η Βυτίνα απέχει μόλις 2 ώρες από την Αθήνα και είναι ιδανικός προορισμός για ζευγάρια. Ξεκίνα την περιήγησή σου με το ταίρι σου από τον κατάφυτο «δρόμο της αγάπης». Είναι η πιο must βόλτα για τα ερωτευμένα ζευγάρια ή για όσους θέλουν να αναθερμάνουν την σχέση τους. Χαλάρωσε στα πανέμορφα πάρκα απολαμβάνοντας ρομαντικές στιγμές και νιώσε ένα με τη φύση ακούγοντας και θαυμάζοντας τα τρεχούμενα νερά της περιοχής.

 

Διαβάστε περισσότερα στο autotriti.gr.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.