Διαφορα - To know us better

ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ Ρολόι - Κόσμημα: Κάτι να ...θυμίζει!

Κάποιος είπε ότι ένα κόσμημα, είναι αυτό το κάτι που μας κάνει να νιώθουμε ξεχωριστοί. Που μας κάνει να αισθανόμαστε μοναδικοί, όσο και αυτό. Όταν μιλάμε για κόσμημα, μιλάμε για κάτι που να θυμίζει τις ευχάριστες στιγμές. Υπάρχουν πολλά είδη. Άπειρα. Όμως, σίγουρα υπάρχει ΕΝΑ όνομα, που "χαράζεται" ανεξίτηλα στο κόσμημα της Τρίπολης… "ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι - κόσμημα"!

 

 

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αντίστασης 30, στεγάζεται ο…. ναός του κοσμήματος! Η επιχείρηση "Μπαντούνας", που μετρά κοντά μισό αιώνα (46 χρόνια, παρακαλώ πολύ) και σε έναν υπερσύγχρονο χώρο, στεγάζει κοσμήματα που συντροφεύουν κάθε στιγμή της ημέρας, δίνοντάς της μια μοναδική κομψότητα.

 

 

Η ιστορία ξεκινά από τον κύριο Βασίλη, που έκανε την αγάπη του για το ρολόι, επιχείρηση και μεταβίβασε τα γονίδια του ίδιου ενθουσιασμού για το αντικείμενο στο γιο του, Νίκο. Το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, που μόνο με χρυσά γράμματα αρμόζει να γραφτεί, ξεκινά με το Βασίλη Μπαντούνα το 1960, να είναι μαθητευόμενος πλάι σε σημαντικούς τεχνίτες του κοσμήματος και του ρολογιού στην τότε Αρκαδική πρωτεύουσα.

 

 

 Ύστερα από 9 χρόνια, αφού ο μαθητής κατάφερε να ξεπεράσει το δάσκαλο, ανοίγει τη δική του επιχείρηση. Ο μηχανισμός του ρολογιού ήταν αυτός που τον γοήτευσε. Ο τρόπος που πάλλεται, θυμίζει τον χτύπο της καρδίας , είναι η αλήθεια. Όπως μου εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος, είναι γι αυτόν σαν ένα τιτίβισμα, σα το ρολόι, να είναι ζωντανός οργανισμός… 

 

 

Ο γιος, Νίκος, έχει το DNΑ του πατέρα. Από μικρός αγάπησε το αντικείμενο κι αυτός και φρόντιζε συνεχώς να ενημερώνεται για ό,τι συμβαίνει σχετικά, ενώ κατέχει και διπλώματα διαμαντολογίας! Ξεκίνησα, λοιπόν τη μύηση στον κόσμο του κοσμήματος, μαθαίνοντας και αποκαλύπτοντάς σας όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

 

 

 Όσο και να το αρνείστε, έστω κι ένα επεισόδιο της “Βέρας στο δεξί” το κουτσοείδατε! Το τι δολοπλοκία μπορεί να προκαλέσει μια βέρα, το νιώσατε! Φροντίζουμε λοιπόν να βάλουμε σωστές βάσεις και να ξεκινήσουμε τον κοινό βίο (όταν κι άμα) με το άλλο μισό, με ένα κόσμημα ξεχωριστό. Όμως, όπως και ο τέλειος γάμος που ονειρεύονται πολλές, έτσι και η βέρα πρέπει να έχει τη δική της μοναδικότητα. Και νομίζω βρέθηκε ο τρόπος να εντοπίσει και το πιο απαιτητικό ζευγάρι, το δικό του σύμβολο της αιώνιας αφοσίωσης…

 

 

Με την ειδική εφαρμογή της εταιρίας “Breuning”, έχετε στη διάθεσή σας 6.000.000 (ναι, δεν πάταγα κατά λάθος το μηδέν στο πληκτρολόγιο, σαν να μην υπάρχει αύριο) επιλογές για να βρείτε την κατάλληλη βέρα!  Είτε θέλετε να είναι χρυσή ή ρόζ, παχιά ή λεπτή, ανάγλυφη ή και με στρας, να ‘ναι άλλη η αντρική, αλλιώτικη η γυναικεία… μπορείτε να την φτιάξετε από την αρχή! Φυσικά, οι προτάσεις του Νίκου Μπαντούνα είναι άκρως αξιόπιστες, δεδομένου πως πάνω από 1.000 ζευγάρια, την τελευταία δεκαετία τον έχουν συμβουλευτεί και δεν έχουν χάσει…

 

 

Και επειδή λένε ότι το 2015, είναι μια καλή χρονιά για να κάνετε το μεγάλο βήμα και να ενωθείτε με τα ιερά δεσμά του γάμου με το έτερον ήμισυ, ένα μονόπετρο σας είναι απαραίτητο! Σχετικά με τα μονόπετρα, κάθε πέτρα είναι ξεχωριστή, όπως κάθε κορίτσι άλλωστε! Επιλέξτε αυτό που θα κάνει το άλλο σας μισό ευτυχισμένο, μέσα από μία μεγάλη γκάμα και η συνέχεια είναι γνωστή: το παίζετε τύπου ιππότης, γονατίζετε, την κοιτάτε στα μάτια…(ε, το υπόλοιπο δικό σας).

 

 

Και περνάμε στο κεφάλαιο "ρολόι". Το ρολόι για πολλούς είναι απαραίτητο αξεσουάρ που εκπέμπει τη δική του φιλοσοφία. Έχει άλλη φινέτσα βρε παιδί μου!

 

 

Είτε είστε πιο σπορ τύπος, είτε σας αρέσει το πιο κομψό look, στο "Μπαντούνας'' δε θα βλέπετε την ώρα… να αποκτήσετε το δικό σας ρολόι, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία. Στο κατάστημα, θα βρείτε της εταιρίες "Tissot", "Longines", "Versace", "Tommy Hilfiger" και άλλες, που οι προτάσεις τους θα σας ενθουσιάσουν! 

 

 

 

Η μόδα, επιτάσσει τα μεγάλα καντράν (όπως στο ρολόι της εταιρίας "Tommy Hilfiger" που φοράω στην επόμενη φώτο), ωστόσο υπάρχουν και οι πιο …safe επιλογές, με τα ρολόγια που παρουσιάζουν διαχρονικό design, και θα φοριούνται για πολύ, πολύ καιρό! Το κάθε ρολοί έχει διαφορετικές δυνατότητες, ανάλογα με τον τύπο του, που παρουσιάζει όχι μόνο την ώρα, αλλά μέρα, μήνα, χρονιά κ.α.

 

 

 

Στα γυναικεία ρολόγια, κυριαρχεί το χρώμα! Το καταλληλότερο δώρο για γενέθλια, ορκωμοσία ή για κάποια άλλη χαρούμενη περίσταση, που επιλέγουν πολλοί είναι τα ρολόγια της εταιρίας "breeze". Με πρωταγωνιστή έντονες, αλλά και πιο pal αποχρώσεις, τα συγκεκριμένα ρολόγια, φοριούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και σας φτιάχνουν τη διάθεση (και φυσικά, ναι, τραβάνε και τα βλέμματα!).    

 

 

"Watch the MVP". Έτσι ονομάζεται ο διαγωνισμός, που τρέχει για δεύτερη χρονιά και τείνει να γίνει θεσμός από την επιχείρηση "Mπαντούνας", που  βραβεύει τον πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς για τον Αστέρα Τρίπολης. Το 2014, μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο  Pablo De Blasis. Το ρολόι που θα δοθεί στο φετινό MVP για την ομάδα της πόλης μας, παρουσιάζει τις πιο προηγμένες δυνατότητες. Πέρα από… τα τυπικά προσόντα, το ρολόι της εταιρίας "Tissot", περιλαμβάνει: δείκτες για τη θερμοκρασία, πυξίδα, χρονόμετρο, δείκτες για το υψόμετρο αλλά και έναν μετεωρολογικό σταθμό (κάτι πολύ χρηστικό για τις προπονήσεις των αθλητών). Δε μπορώ να μην συμπεριλάβω στο κείμενο την ατάκα του κύριου Βασίλη "Μόνο καφέ δε φτιάχνει"!

 

 

 

Tώρα, με την επωνυμία "LI – LA – LO", πολλά γυναικεία ματάκια θα δακρύσουν και στοματάκια, πλημμυρισμένα από συναισθήματα ευτυχίας θα σχηματίσουν το ονοματεπώνυμο: "Ελένη Μενεγάκη"!   Ναι… Ναι… Ναι… Η γνωστή εταιρία που λατρεύει η γνωστή παρουσιάστρια, έχει τη δική της θέση στο κατάστημα! Με την Ελένη να αποτελεί διαφήμιση (πολλές βλέπουν τι φοράει στην εκπομπή, και μετά το ζητάνε από το κατάστημα) αλλά και τις προσιτές τιμές της εταιρίας, τα κοσμήματα LI-LA-LO, βρίσκονται στην κορυφή των πωλήσεων, με σχέδια παντός τύπου που σαγηνεύουν τις κορασίδες…

 

 

 

Και οι μικροί μας φίλοι, έχουν δικαίωμα στην κομψότητα. Με τα Κωνσταντινάτα να αποτελούν τη νούμερο 1 επιλογή πολλών, στο …ασήμωμα του νεογέννητου.

 

 

 Παράλληλα, θέλησα να συμπεριλάβω μία άλλη, ευρηματική πατέντα, που ακούει στο όνομα "Πουγκί", της γνωστής εταιρίας “Θεολόγος”. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε δώρο στο νέο μέλος μίας οικογένειας, μια μπιζουτιέρα που περιλαμβάνει ένα διαμαντάκι και το πουγκί των διαμαντιών. Σε κάθε ειδική περίσταση, όπως τα γενέθλια, μπορείτε να χαρίζετε ένα διαμαντάκι, το οποίο τα αποθηκεύεται στο πουγκί. Αν το πράξετε συστηματικά, κατά την ενηλικίωση το παιδί θα έχει αρκετά διαμαντάκια έτσι ώστε να φτιάξει ένα κόσμημα! Σας κούφανα;

 

 

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα μεταποίησης κοσμημάτων. Πολλά είναι τα ενθύμια προγόνων, που επισκευάζονται ή αναδιαμορφώνονται από το κατάστημα "Μπαντούνας", με σκοπό να κρατήσετε ζωντανές της αναμνήσεις, σε ένα κόσμημα που θα ‘ναι… κάτι να θυμίζει! 

 

 

Αν λοιπόν, ψάχνετε για ένα κομψό δώρο ή θέλετε ακόμη και να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας (βλ. γάμος), ο Νίκος Μπαντούνας, είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Εξάλλου, όλα γίνονται καλύτερα, με λίγη παραπάνω λάμψη…

 

 

 

Επισκεφτήκαμε το κατάστημα: 

"MΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΡΟΛΟΙ –ΚΟΣΜΗΜΑ"

Εθνικής Αντίστασης 30, Τρίπολη

Τηλ./Fax: 2710 226340

Website: www.badounas.com

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.