Διαφορα - To know us better

Come to ... "BEACH" για να τη βρεις!

Υπάρχει ένα μέρος, όπου η άνεση συναντά την πολυτέλεια, και στο φόντο ο ουρανός ακουμπά τα γαλανά νερά του αργολικού κόλπου. Το παράδοξο είναι ότι το μέρος αυτό,  είναι τοποθετημένο ένα… βήμα από την Τρίπολη! Στην καρδιά του Παράλιου Άστρους, βρίσκεται ένα  υπερσύγχρονο Boutique Hotel που δίνει στη διαμονή άλλη πνοή! Ο λόγος… για το "Astros Beach Hotel"!

 

Δεν υπάρχει περίπτωση Τριπολιτσιώτης να μην έχει βρεθεί έστω μία φορά στη ζωή του στο πανέμορφο Παράλιο Άστρος! Σε απόσταση 49χλμ από την Αρκαδική Πρωτεύουσα, είναι η νούμερο ένα επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές! 

 

 

Εμείς, σας παρουσιάζουμε στη στήλη μας, την number one επιλογή για διαμονή στην περιοχή, που είναι γνωστή και ως "Άστρος της Θαλάσσης".

 

 

Επισκεπτόμενοι την περιοχή, αναζητήσαμε το ξενοδοχείο εκείνο, που θα συνδύαζε άνεση και υψηλό επίπεδο παροχών, και όλες οι υποδείξεις έδειχναν στην κατεύθυνση του "Astros Beach" στην κεντρική πλατεία!

 

 

Είναι δημιούργημα του Ηλία Δελή και του Κωνσταντίνου Λιόντη που δηλώνουν "μαγεμένοι" από την ομορφιά της περιοχής. Αποτελεί κομμάτι της αλυσίδας ξενοδοχείων "Astros Hotels", και θεωρείται σημείο αναφοράς για τη διαμονή στην Κυνουρία, από το 2010 όπου ανακατασκευάστηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί.

 

 

Με το που μπαίνει κανείς στο χώρο της υποδοχής, νιώθει μια ιδιαίτερη ζεστασιά (και δεν εννοώ λόγω υδράργυρου). Η παράδοση συναντά τις σύγχρονες γραμμές στο design του, συνδυάζοντας βουνό με θάλασσα, όπως ακριβώς και η ίδια η περιοχή, όπου…  παντρεύονται τα γήινα χρώματα με τη θέα του βαθύ μπλε, έξω από το παράθυρο σου.

 

 

Φτάνοντας στη ρεσεψιόν, δώσαμε τα στοιχεία από την κράτηση που είχαμε κάνει ηλεκτρονικά, και ο Ηλίας μας έδωσε την κάρτα δωματίου. Η περιπλάνηση στο ξενοδοχείο, άρχισε!

 

 

Πρώτος σταθμός το "Κόκκινο Δωμάτιο"! Όχι, δεν εννοώ την τηλεοπτική σειρά του Mega! Είναι μία από τις συνολικά 4 σουίτες, που διαθέτει το ξενοδοχείο (μία διαθέτει και τζάκι) ενώ συνολικά το "Astros Beach" αποτελείται από 16 υπερσύγχρονα υπνοδωμάτια. Δεν έχασα ευκαιρία, άραξα στην κρεβατάρα και όπως σχεδόν έχει νομοθετηθεί με υπογραφές και βουλοκέρι από τους χρήστες των social media, έβγαλα μία selfie!

 

 

 "Πουλάμε τον… ύπνο" ήταν η ειλικρινέστατη ατάκα του Ηλία, που ουσιαστικά χαρακτηρίζει και την ύπαρξη ξενοδοχείων από καταβολής κόσμου. Δεν υπάρχει μέρος για ιδανική ξεκούραση μετά από μία βόλτα στο Παράλιο, που μπορεί να σε... εξασθενήσει!

 

 

Ε, δε θα πας μια βόλτα στο λιμάνι; Δε θα δεις τι "παίζει" στις ταβέρνες; Μα δε θα βγεις για τσάρκα στα γραφικά σοκάκια, όπου σημειώστε: δεν παίζει να συναντήσετε ούτε πελεκάνους, ούτε το Γιάννη Γαλάτη (βλ. "Καλημέρα Ασπρονήσι"). Αυτά, παιδιά, στη Μύκονο! Αυτός ο τόπος έχει άλλες ομορφιές...

 

 

Έχοντας στο νου την έρμη ταλαιπώρια που τραβάει ο επισκέπτης από το πέρα - δώθε, το ξενοδοχείο διαθέτει υψίστης ποιότητας στρώματα (υπογραφής COCO-MAT)  που - για να το συνδυάσουμε λιγάκι με το περιβάλλον- δίνει την εντύπωση ότι κοιμάσαι στον… αφρό της θάλασσας! Παράλληλα, υπάρχουν και ειδικά διαμορφωμένα υπνοδωμάτια για ΑΜΕΑ.  

 

Το story για τη δημιουργία της αλυσίδας ξενοδοχείων "Astros Hotels" , ξεκίνησε από μία… πλάκα! Πάνω στην κουβέντα του Ηλία και του Κώστα για το τι λείπει από την περιοχή ήρθε η ιδέα για να δημιουργηθούν ξενοδοχεία προκειμένου να προσφέρουν στους επισκέπτες της περιοχής υπηρεσίες περιποίησης και διαμονής. 

 

 

Η θέση του ξενοδοχείου είναι μοναδική, πάνω στην κεντρική πλατεία αλλά και… παρά θίν' αλός (ή σε άπταιστα ελληνικά, by the sea)!

 

 

 

Πέρα από μια λουξ διαμονή , μπορείτε να πιείτε το καφεδάκι σας ή να γευτείτε κάποια από τις γαστρονομικές επιλογές που διαθέτει το μενού! Γιατί όπως λέω πάντα, και κάποια στιγμή η φράση αυτή, θα γίνει επιγραφή στην είσοδο μίας αίθουσας πολιτισμού που θα πάρει τ' όνομά μου: "διακοπές  χωρίς  φαΐ, είναι διακοπές μισές"!

 

 

 

Διονύσης Σαββόπουλος, Νατάσσα Μποφίλιου και Βασίλης Λέκκας, είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που έχουν επιλέξει το ξενοδοχείο για τη διαμονή τους, όπως και αρκετοί πολιτικοί. Αν κοιτάξει κανείς το βιβλίο εντυπώσεων, σίγουρα θα… εντυπωσιαστεί από τα σχόλια των επισκεπτών που δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τη διαμονή τους στο "Astros Beach". 

 

 

Κοιτώντας το χάρτη (ως επίδοξοι ταξιδιώτες άλλωστε), διαπιστώσαμε πως το Παράλιο Άστρος αποτελεί ορμητήριο για περιπλάνηση στα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

 

 

 

Ο υγρότοπος του Μουστού, το Κάστρο των Ζαφειρόπουλων, η Έπαυλη του Ηρώδου του Αττικού κ.α αποτελούν πόλους έλξης τουριστών, και αποδεικνύουν ότι η Αρκαδία, είναι ένας τόπος μοναδικός, γεμάτος με εικόνες που εντυπωσιάζουν σε κάθε μεριά της…

 

 

Στα άμεσα σχέδια του ξενοδοχείου, είναι και η δημιουργία ενός Roof Garden, όπου θα μπορείτε να πιείτε την καφεδούμπα σας, με συντροφιά μία… πανοραμική θέα της περιοχής! Η επόμενη φώτο αν είχε μουσική, θα έπαιζε το hit της Δέσποινας Βανδή: "Το κύμα στο λιμάνι σκάει, και το νησί δε με χωράει" κλπ κλπ... Και τσακ μπαμ! Έτοιμο το video clip!

 

 

Ο όμορφος χώρος, η πρακτική τοποθεσία, η ομορφιά της φύσης που το περιβάλλει, αλλά πάνω απ’ όλα η ζεστή φιλοξενία, δεν μου αφήνουν περιθώρια να μη σας προτείνω ανεπιφύλακτα για τη διαμονή σας το "Astros Beach". Κάντε κράτηση, για τον πιο άνετο ύπνο  πλάι… στο κύμα!  

 

 

 

Επισκεφτήκαμε την επιχείρηση: 

"ASTROS BEACH"

Ζαφειροπούλου 1, Παράλιο Άστρος Κυνουρίας

Τηλ.: 27550 52720, 27550 52795

Ε-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: astrosbeach.astroshotels.gr

Βίντεο - παρουσίαση: ΕΔΩ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.