Διαφορα - To know us better

Σπήλαιο Κάψια Cafe: Μια όαση απόλαυσης στην καρδιά της Αρκαδίας!

Το Σπήλαιο Κάψια Cafe βρίσκεται λίγο έξω από την Τρίπολη, 1,5 χιλιόμετρο από το γραφικό χωριό Κάψια και δίπλα σε ένα από τα 10 πιο αξιόλογα σπήλαια της Ελλάδας.

Όσοι αγαπούν την ηρεμία που προσφέρει απλόχερα η ελληνική φύση, θα λατρέψουν το Σπήλαιο Κάψια Cafe. Πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, το φυσικό κάλλος και τη μοναδικότητα της Αρκαδίας με την απόλαυση τοπικών προϊόντων.

Η φύση έβαλε όλη της την τέχνη και το Σπήλαιο Κάψια Cafe την τελευταία πινελιά!

Ένας προορισμός ιδανικός κυρίως για τους μικρούς μας φίλους, αφού διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για διαδραστικά παιχνίδια αλλά και για αθλητικές δραστηριότητες, στον εξωτερικό χώρο.

Ιδεώδης χώρος για οργανωμένες εκδρομές, πάρτι γενεθλίων και εκδηλώσεις, καθώς ο χώρος ενδείκνυται για τη δημιουργική απασχόληση μικρών αλλά και μεγάλων παιδιών!

Μετά τον καφέ ή το γλυκό σας, μπορείτε να επισκεφθείτε και το απαράμιλλης ομορφιάς σπήλαιο του Κάψια που βρίσκεται δίπλα και είναι ανοικτό καθημερινά 09:00-15:00.

Το Σπήλαιο Κάψια Cafe είναι ανοικτό καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα έως αργά το απόγευμα.

Ζεστή ελληνική φιλοξενία, αγνά ελληνικά, τοπικά προϊόντα, εκπληκτικό σκηνικό δίνουν σε όλους σας τον λόγο να το επισκεφθείτε το Σπήλαιο Κάψια Cafe για να βιώσετε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης στη φύση!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.