Διαφορα - To know us better

Επιστροφή στον τόπο του... κοσμήματος!

Για τις στιγμές που θέλουμε να έχουν χρώμα… χρυσό, ή για αυτές που θέλουμε να ντύσουμε με λάμψη, ο κοινός παρονομαστής, είναι το κόσμημα! Και στην Τρίπολη, όταν λέμε "κόσμημα", εννοούμε "Μπαντούνας".

 

Μα, πραγματικά, πόσο αλήθεια είναι αυτό που λένε, πως σε ορισμένα πράγματα στη ζωή μας, μία φορά δεν αρκεί; Μία επίσκεψη δεν είναι αρκετή στο κοσμηματοπωλείο "Μπαντούνας" και ειδικά όταν, ένα χρόνο μετά την πρώτη μας ανάρτηση και το ποδαρικό του "Τo Κnow Us Better", έχουμε να ανακαλύψουμε και να σας παρουσιάσουμε πράγματα καινοτόμα και όπως πάντα… εντυπωσιακά!

 

 

Κάνουμε ένα φρεσκαρισματάκι για εσάς που μπήκατε πρόσφατα στη διαδικτυακή παρέα της στήλης αυτής! Η ιστορία του… ναού του κοσμήματος της πόλης μας, ξεκινά από τον Βασίλη Μπαντούνα, 50 και πλέον χρόνια πριν, που έκανε την αγάπη του για το ρολόι, επιχείρηση και μεταβίβασε τα γονίδια του ίδιου ενθουσιασμού για το αντικείμενο στο γιο του, Νίκο. 

 

 

Εγώ το 2015, και πήγα, και ρολόγια ωραιότατα δοκίμασα και βέρες σας έδειξα… για να τη βρω την επιχείρηση το 2016, διπλή! Διότι σήμερα, εμείς θα μυηθούμε σε έναν νέο χώρο που στεγάζεται στο κατάστημα με ασημένιους και χρυσούς πειρασμούς αλλά και ένα δωμάτιο… αυστηρώς προσωπικό!

 

 

Και ενώ ξεκινάμε με το Νίκο να δούμε τον καινούργιο χώρο που θα παρουσιάζαμε, κοντοστάθηκα σε μία μικρή γκαλερί. Δε θα είναι πάνω από 8 φωτογραφίες που, όμως, λένε μία πολύ μεγάλη ιστορία… γραμμένη με χρυσά γράμματα. Φωτογραφίες από τα προηγούμενα καταστήματα, σε ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή όχι μόνο για το κόσμημα αλλά και τον τρόπο ζωής στην παλιά Τρίπολη.

 

 

Δε θα σας αφήσω να αναπολήσετε και πολύ, γιατί έχω πολλά να σας παρουσιάσω! Και ξεκινάω με τους μελλοντικούς μου αναγνώστες πρώτα, ή μάλλον με γονείς, θείους, παππούδες κλπ που θέλουν να κάνουν στο νέο μέλος της οικογένειας ένα δώρο που θα… μείνει! 

 

 

Αν περιμένετε τον ερχομό μιας μικρής δεσποινίδας, ε έχω το κατάλληλο δώρο! Μιλάμε για μία κουβερτούλα με baby νήμα που περιλαμβάνει: εικονίτσα, ασημένια καρφίτσα, κουταλοπίρουνα, χτένα, μπουρνουζάκι και πολλά ακόμη! Και βγαίνει η μικρή από το μαιευτήριο με το πολύ πρακτικό της βαλιτσάκι, που περιλαμβάνει ό,τι θα χρειαστεί για τους πρώτους μήνες της ζωής της. Η κουβέρτα "Silver Blanket" είναι χειροποίητη, οπότε αν ενδιαφέρεστε, μάλλον πρέπει να την παραγγείλετε, ενώ υπάρχει και σε αγορίστικη…

 

 

Για τους μπόμπιρες, υπάρχει αυτή η κορνίζα – μεζούρα. Πόσο έφτασε αυτό το μήνα; Τσουπ φωτογραφία! Πόσο σε δύο μήνες;  Τσουπ, δεύτερη! Μπορεί άνετα να τοποθετηθεί και στον τοίχο του παιδικού δωματίου και να αποτελέσει και αισθητικά ένα διακοσμητικό στοιχείο!

 

 

Ρολόγια με πολλούς ήρωες της Disney συμπληρώνουν αυτή την “παιδική γωνιά” στο κατάστημα, που πραγματικά με τόσα διαφορετικά σχέδια, δε θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε!

 

 

Βέβαια για τους άντρες (- μπαμπάδες), τα παιδιά, είναι η δεύτερη αιτία δαπανών! Η πρώτη αιτία, φυσικά, είναι οι γυναίκες που λατρεύουν ό,τι γυαλίζει! Οι εταιρίες "Τi Sento", "Caldera" κι η "LI – LA – LO"  είναι εδώ με όλες τις νέες τάσεις της μόδας στο κόσμημα, και η Μαρία Γκάργκα θα είναι το δεξί μου χέρι και το μοντέλο μας, για να σας τα δείξει! Έτοιμοι; 

 

 

Έναν αέρα… Ιταλίδας σας προσφέρουν τα κοσμήματα "Τi Sento". Στο κατάστημα υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε κολιέ, βραχιόλια και δακτυλίδια! Σχεδιασμένα στην καρδιά της μόδας, στο Μιλάνο, έρχονται μόνο και μόνο, για να πάρουν, τη θέση που τους αξίζει… στο λαιμό σας!

 

 

Το ίδιο εκπληκτικά είναι και τα κοσμήματα της εταιρίας "Caldera" που έρχονται και αυτά να προσθέσουν παραπάνω λάμψη...

 

 

Τα κοσμήματα της συγκεκριμένη εταιρίας, είναι από τις πιο οικονομικές σειρές και μπορείτε να βρείτε, αυτό που σας ταιριάζει τόσο σε καθημερινές εμφανίσεις όσο και στις βραδινές σας εξόδους.  

 

 

Στο κατάστημα επίσης μπορείτε να βρείτε και τα πολύ μοδάτα (όπως έμαθα) μακριά κολιέ για να συμπληρώστε το look σας!

 

 

Ε, νομίζω πως η "LI – LA – LO" δε χρειάζεται πολλές συστάσεις. Ναι, τα σχέδια είναι πολλά. Ναι, το design τους είναι ιδιαίτερο. Και ναι, είναι τα αγαπημένα της Ελένης Μενεγάκη! Όλα τα βρήκατε και μπράβο σας! 

 

 

Δε θα μπορούσαμε να μη δείξουμε τα μοναδικά δακτυλίδια – μικρά έργα τέχνης, που μπορούν να κοσμήσουν το χέρι σας και να σας κάνουν, να νιώσετε ακόμα πιο μοναδική…

 

 

Κι επειδή υπάρχουν δακτυλίδια και δακτυλίδια, ΕΝΑ είναι το δακτυλίδι που περιμένει κάθε γυναίκα, ας μη γελιόμαστε… Και πλέον υπάρχει ένα χώρος προσωπικής εξυπηρέτησης στο κατάστημα, που μπορεί ο σύντροφος, να επιλέξει, αλλά ακόμα και να σχεδιάσει το μονόπετρο, που θα προσφέρει στην εκλεκτή της καρδιάς του…

 

 

Μέσα από μια γκάμα πολύτιμων λίθων μπορείτε, να διαλέξετε αυτόν που πιστεύετε, ότι θα έκανε την αγαπημένη σας να πει το μεγάλο “I DO” και να το προσαρμόσετε σε μία βέρα, επίσης της επιλογής σας.

 

 

Έτσι κι αλλιώς, όπως περιγράφει και ένας πίνακας στο δωμάτιο, επιλέγουμε έναν πολύτιμο λίθο, που είναι μοναδικός και η γη θέλει χρόνια να παράγει, τοποθετημένο στο δέσιμο που απαιτεί, με τη σειρά του, τη δική του επεξεργασία...

 

 

Τέλος, προσφέροντάς το στην εκλεκτή της καρδιάς μας, κάνουμε την αγάπη μία… παντοτινή υπόσχεση! Φυσικά, έρχεται και η υπογραφή "Μπαντούνας" να εγγυηθεί το αποτέλεσμα!

 

 

Ε, μιας που ήταν η Μαρία εκεί, είπα να σας δείξω και την πόζα που απαιτεί η συγκεκριμένη στιγμή της πρότασης γάμου. (Μην το δοκιμάσετε σπίτι). 

 

 

Κι αφού συνήλθα από την ξαφνική συγκίνηση, να σας ενημερώσω πως σύντομα θα λειτουργήσει και το online shop του καταστήματος, που θα σας βοηθήσει με λεπτομέρεια να επιλέξετε το κόσμημα, που σας ταιριάζει…

 

 

Στις ιδιαίτερες στιγμές, απαιτούνται μοναδικά σύμβολα, κομψά και ξεχωριστά όπως και η κάθε περίσταση. Tο κατάστημα "Μπαντούνας" είναι εδώ, για να σας βοηθήσει, από το να επιλέξετε ένα δώρο, μέχρι και να επιλέξετε το μονόπετρο για να… κάνετε το επόμενο βήμα.

 

 

Εξάλλου (όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν) όλα γίνονται καλύτερα, με λίγη παραπάνω λάμψη… 

 

 

Επισκεφτήκαμε το κατάστημα: 

"MΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΡΟΛΟΙ –ΚΟΣΜΗΜΑ"

Εθνικής Αντίστασης 30, Τρίπολη

Τηλ./Fax: 2710 226340

Website - Online Shop: www.badounas.com 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.