Διαφορα - To know us better

Η Volton στην "Πελοπόννησος Expo" με πολλές προσφορές!

Η Πελοπόννησος Expo ξεκινά 13 Νοεμβρίου και η Volton θα βρίσκεται εκεί με δικό της περίπτερο!

O δικός μας πάροχος ενέργειας θα βρίσκεται στην Πελοπόννησος Expo με ειδική προσφορά αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης.

30€ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό του ρεύματος θα δουν όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της Volton και ξεκινήσουν τη διαδικασία αλλαγής παρόχου! Η Volton δεν σταματάει εκεί όμως.

Όλοι όσοι αλλάξουν επιτυχώς πάροχο, θα μπουν στην κλήρωση για μία δωροεπιταγή αξίας 300€ για την εταιρεία Αρκαδική Έπιπλα Κουζίνας! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το περίπτερο της Volton στην Πελοπόννησος Expo!

Πώς ταιριάζει ο αθλητισμός με τη μεγάλη επιχειρηματική έκθεση που θα γίνει αυτές τις μέρες στην πόλη μας; Και βέβαια ταιριάζει αφού η Volton θα φιλοξενεί ποδοσφαιριστές του Αστέρα στο περίπτερο της. Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου οι επισκέπτες της Πελοπόννησος Expo θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίζουν τους παίκτες της ομάδας μας και να φωτογραφηθούν μαζί τους!  

"Από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019, η Volton θα βρίσκεται στην Τρίπολη με εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και προσφορές αποκλειστικά για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Βρείτε μας στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ, περίπτερο 54Α. Σας περιμένουμε!

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.