Διαφορα - To know us better

Το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα είναι εδώ!

Το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα, με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 500Mbps, μπορούν να απολαμβάνουν πλέον οι κάτοικοι των Νομών Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηρακλείου Κρήτης και Λασιθίου.

Αυτές είναι και οι πρώτες περιοχές της χώρας μας που εντάσσονται στο νέο δίκτυο υπερυψηλών ταχυτήτων της SkyTelecom. Σύντομα μάλιστα, αναμένεται και η επέκταση του, καλύπτοντας σταδιακά ακόμα περισσότερες γεωγραφικές περιοχές.

 

Μεγάλη καινοτομία που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών

Τόσο οι χαμηλές ταχύτητες ίντερνετ όσο και τα προβλήματα στις συνδέσεις αποτελούν πλέον παρελθόν. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, η μέση ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο το 2018 ήταν μόλις 16,3 Mbps για τη λήψη δεδομένων (downloading) και 2,4 Mbps για την αποστολή δεδομένων (uploading). Μάλιστα, οι περιοχές της επαρχίας παρουσίαζαν ακόμα πιο χαμηλές ταχύτητες πρόσβασης σε σύγκριση με την Αττική.

Ωστόσο, σήμερα, το ίντερνετ υπερυψηλών ταχυτήτων ανατρέπει τα δεδομένα, προσφέροντας πραγματικές ταχύτητες έως 500Mbps σε πόλεις όπως το Άργος, η Καλαμάτα, η Σπάρτη και το Ηράκλειο Κρήτης. Έτσι, οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που θα το επιλέξουν, θα απολαύσουν το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα, με ασύγκριτη εμπειρία χρήσης.

Απόκτησε το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα με Εγγύηση Άριστης Λειτουργίας!

Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα για το σπίτι ή την επιχείρησή σου; Άλλαξε σήμερα τον πάροχό σου. Ελα στη SkyTelecom & σέρφαρε με «ταχύτητα φωτός» που αγγίζει έως και τα 500Mbps! Επίλεξε λοιπόν το πακέτο Σταθερής + Ίντερνετ που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Οι τιμές ξεκινούν από 17,90€ για σύνδεση ταχύτητας 24Mbps.

Επιπλέον, η SkyTelecom είναι η μόνη εταιρεία της ελληνικής αγοράς που σου εγγυάται ότι οι ταχύτητες της νέας σου σύνδεσης θα είναι οι πραγματικές. Γι’ αυτό και σου προσφέρει Εγγύηση Άριστης Λειτουργίας. Για να είσαι μάλιστα 100% σίγουρος για τη νέα σου επιλογή, σου δίνει και δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικής περιόδου με την ενέργεια Try&Buy.

Κάνε λοιπόν το βήμα!

Απόλαυσε το πιο γρήγορο ίντερνετ στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη SkyTelecom.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.