Διαφορα - To know us better

Hondos Center Tripolis: Δωρεά αντισηπτικών σε Νοσοκομείο, Αστυνομία και Δήμο Τρίπολης!

Η επιχείρηση Hondos Center Tripolis πραγματοποίησε δωρεά αντισηπτικών στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, το Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης και τον Δήμο Τρίπολης.

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης, συμβάλουν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, και στη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας, παρέχοντας προστασία, και ασφάλεια.

 

Η δωρεά αυτή από τα Hondos Center Tripolis, αποτελεί μια αξιέπαινη κίνηση κοινωνικής ευθύνης μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω της υγειονομικής κρίσης.


Ευχαριστήρια Επιστολή Δημάρχου Τρίπολης Κ. Τζιούμη:

Με την παρούσα επιστολή σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη προσφορά σας , ήτοι τη δωρεά 100 τεμαχίων αντισηπτικών των 500 ml. για τις ανάγκες υφιστάμενων μιας υπηρεσίας μας.

Η ενέργεια σας αυτή, τη παρούσα δύσκολη στιγμή, των μέτρων προς αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού  (COVID-19), διευκολύνει σημαντικά το παραγόμενο έργο της υπηρεσίας μας, που αποβλέπει στην εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει ιδιαίτερη  χαρά και ικανοποίηση σε εμάς, για την αναγνώριση του έργου μας από πλευρά σας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ


 Ευχαριστήρια Επιστολή Ταξίαρχου Χρ. Καμπύλη:

 


 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.