ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο καιρος

Τρίπολη: Ο καιρός σήμερα...

"Ζηνοβία" ήταν και πάει!

Το πρώτο εφετινό ισχυρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας για τον χειμώνα του 2019... εξέπνευσε λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το έτος αφήνοντας πίσω του -δυστυχώς- θύματα, αλλά και αρκετή γκρίνια. 

Φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες του χρόνου θα τις περάσουμε με ήλιο ο οποίος όμως θα έχει πολύ κοφτερά δόντια! Αυτό αναφέρει η σημερινή πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την Τρίπολη. 

Γι' αυτό φροντίστε όσα παιδάκια επιλέξουν να βγουν για κάλαντα να ντυθούν πολύ ζεστά καθώς οι θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν, τόσο νωρίς το πρωί, όσο και τις βραδινές ώρες θα είναι καθαρά χειμωνιάτικες. 

Οι άνεμοι που θα πνέουν στην πόλη μας θα έχουν σχετικά ασθενή ένταση, 1-2 μποφόρ με κατεύθυνση ανατολική-βορειοανατολική, ενώ ο υδράργυρος σήμερα δεν αναμένεται να πέσει κάτω από το 0 και θα κυμανθεί μεταξύ 3-8 βαθμών Κελσίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.