ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο καιρος

Τρίπολη: Ο καιρός σήμερα...

Του καιρού τα καμώματα θα συνεχιστούν!

2η ημέρα του Ιούνη σήμερα κι ο καιρός όχι μόνο στην Τρίπολη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, φαίνεται πως θα συνεχίσει τα καμώματά του, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Και σήμερα λοιπόν το ξεκίνημα της ημέρας θα βρει την πόλη μας να λούζεται από τις ακτίνες του ήλιου, ωστόσο με το πέρασμα της ώρας ο ήλιος θα κάνει στη... μπάντα και τα σύννεφα θα τον αντικαταστήσουν.

Μάλιστα, ως έχουμε συνηθίσει τις τελευταίες ημέρες, το μεσημέρι τα σύννεφα θα φέρουν και βροχή το ύψος της οποίας φαίνεται πως θα είναι λίγο πιο έντονο γύρω στις 3 το μεσημέρι.

Οι άνεμοι στην πόλη μας θα πνέουν εξασθενημένοι, μόλις 1 μποφόρ, με κατεύθυνση αρχικά ανατολική-βορειοανατολική και στην πορεία δυτική-νοτιοδυτική, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-20 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.