ΤΡΙΠΟΛΗ: Ο καιρος

Τρίπολη: Ο καιρός σήμερα...

Αλλόφρονες καταστάσεις θα βιώσουμε και σήμερα Τετάρτη!

Η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα στην Τρίπολη αναφέρει... μία από τα ίδια. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι ξεχωριστό.

Ποιο; Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες η σημερινή ημέρα θα είναι η τελευταία που θα ζήσουμε καταστάσεις με αυτές που βιώνουμε τα τελευταία 24ωρα. Δηλαδή ήλιο λαμπερό το πρωί, συννεφιά στην πορεία και βροχή με το τουλούμι ακολούθως!

Σήμερα, λοιπόν, στην πόλη μας το ξεκίνημα θα είναι συννεφιασμένο και στην πορεία θα δούμε ξανά βροχή, με την πρόβλεψη όμως να μην κάνει λόγο για καταιγίδα.

Οι άνεμοι που θα πνέουν θα είναι πολύ ασθενείς, 1-2 μποφόρ με κατεύθυνση δυτική-νοτιοδυτική και στην πορεία θα στραφούν σε βόρειοδυτικούς. Οσον αφορά τη θερμοκρασία θα παραμείνει εκτός της εποχής επίπεδα και θα  κυμανθεί από 13-21 βαθμούς Κελσίου.  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.