Διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: Τριήμερο στον ξενώνα Παπανικόλα, στην Πιάνα! Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

Ο Ξενώνας Παπανικόλα και ο Αρκαδία 93.8 σας προσφέρουν ένα τριήμερο χαλάρωσης στην καρδιά της ορεινής Αρκαδίας!

Κερδίστε δύο διανυκτερεύσεις με χειροποίητο παραδοσιακό πρωινό στον Ξενώνα Παπανικόλα, στην Πιάνα! *

Ο τρόπος απλός! Κάνετε like στη σελίδα του Ξενώνα στο fb, κοινοποιείτε στο προφίλ σας στο fb και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου λίγο πριν τη 1:00 το μεσημέρι στην εκπομπή ''Πάνω στην ώρα'' με την Δέσποινα Παπαδάτου.

 

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ

 

Λίγα λόγια για τον Ξενώνα:

 

Στην καρδιά της ορεινής Αρκαδίας!

Το χωριό Πιάνα βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Μαίναλου, σε υψόμετρο 1.150 μέτρα, ακριβώς στο κέντρο της  ορεινής Αρκαδίας! Μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα και 20 λεπτά από την Τρίπολη με αμάξι, αποτελεί μια εύκολη λύση για απόδραση και αναζωογόνηση!

 

Απολαύστε τη φύση!

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μαγευτικά τοπία και να βιώσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς! Απολαύστε τη φύση χρησιμοποιώντας τα  mountain bikes μας, κάνοντας rafting στο Λούσιο ποταμό, ορειβασία και πεζοπορία στο δάσος ή απλά διασκεδάζοντας στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαίναλου!

 

Παραδοσιακό Ελληνικό πρωινό με χειροποίητα αγνά υλικά!

Η καλή μέρα απο το… πρωινό φαίνεται!

Κάθε πρωί σας καλημερίζουμε με ζεστό ψωμάκι που μόλις φουρνίσαμε για να συνοδέψετε τις χειροποίητες μαρμελάδες μας! Δοκιμάστε φρέσκα αυγουλάκια και τυρί από το χωριό αλλά και πολλά εκλεκτά εδέσματα!

Δυσκολεύεστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι;

Ζητήστε μας να σας φέρουμε το πρωινό στο δωμάτιο!

 

* Η προσφορά ισχύει για έναν χρόνο, για όποια ημέρα της εβδομάδα επιθυμείτε εκτός από γιορτές και αργίες, κατόπιν συνεννόησης για τη διαθεσιμότητα.

Site - Facebook

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.