Διαγωνισμοι

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε - Οι νικητές

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο διαγωνισμό του "Αρκαδία 93.8" και ταξιδέψτε στην εποχή που ήσασταν παιδιά… τότε που μιλούσατε τη γλώσσα των συναισθημάτων, ονειρευόσασταν  απεριόριστα και ανακαλύπτατε την ομορφιά στο καθετί!

 

 

Πινελιές ζωής, εμπνευσμένες από την αυθεντικότητα της παιδικής φύσης, χρωματίζουν το 2016, στο νέο ημερολόγιο των εκδόσεων "μικρή ΜΙΛΗΤΟΣ", σε κείμενα Μαρίας Πατσιλίβα και εικονογράφηση Κρίνας Λαδά. Ο Αρκαδία 93.8 εξασφάλισε δύο ημερολόγια για δυο τυχερούς ακροατές!

 

Για να μπείτε στο διαγωνισμό, στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) και τη λέξη ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ στο 54330 ή μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (διαγωνισμό Arcadia 93.8) και στείλτε inbox. 

 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (20/11) λίγο πριν τις 17:00 στην εκπομπή "Πάνω στην ώρα" με την Δέσποινα Παπαδάτου.

 

Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν στις σελίδες του, μέσα από τη χορογραφία της σχολής χορού "Εν Κινήσει" δεν έχουν παρά να βρεθούν στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, στις 19.30. 

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ (ανακοινώθηκαν στην εκπομπή "Πάνω στην Ώρα" την Παρασκευή 20/11)

 

- Δήμητρα Αποστολάκη

- Ειρήνη Γεωργίκου

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.