Διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: 5 διπλές προσκλήσεις για το WKND Warriors! ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για το WKND Warriors, ένα αθλητικό - μη ανταγωνιστικό - δρώμενο, που έρχεται σε λίγες ημέρες στο Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου!

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΤΑΡΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

---------------------------------------

 

Ο τρόπος συμμετοχής, απλός! 

Μπαίνετε στην ομάδα μας στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και με μήνυμα inbox γράφετε:  Μαίναλο (κενό) το ονοματεπώνυμό σας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου λίγο πριν τη 1 μ.μ. στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου.

 

 

Λίγα λόγια για το WKND Warriors :

 

Οι αγώνες που περιλαμβάνουν φυσικά ή τεχνητά εμπόδια δεν είναι κάτι νέο. Από τους Ιρλανδικούς αγώνες του 17ου αιώνα steeplechase -που προήλθε το ομώνυμο ολυμπιακό άθλημα στίβου- μέχρι τον πρώτο μοντέρνο αγώνα Tough Guy το 1987 οι αθλητές έχουν βρει μπροστά τους όλων των ειδών τα εμπόδια.

 

Το Weekend-Warriors είναι μία διαδρομή εμποδίων 5 χιλιομέτρων που ο καθένας μπορεί να πάρει μέρος. Είναι μία μοναδική εμπειρία  και ο τερματισμός ένα προσωπικό επίτευγμα. 

 

Στη διαδρομή θα βρεθείς μπροστά σε πρωτόγνωρες προκλήσεις. Τα εμπόδια είναι -και πρέπει να είναι- δύσκολα. Tο Weekend-Warriors όμως ΔΕΝ είναι αγώνας. Δεν υπάρχει χρονομέτρηση και ο καθένας μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδρομή με το δικό του ρυθμό. Η ηλικία και η εμπειρία δεν έχουν καμία σημασία.

 

Κάθε άνθρωπος που θέλει να ζήσει ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο πρέπει να δοκιμάσει αυτή τη διασκεδαστική αλλά και κουραστική διαδρομή.

 

Φτιάξε μία ομάδα με τους φίλους σου ή έλα μόνος να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Θα σε δούμε στην εκκίνηση!

 

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.