Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Τα ονόματα των τυχερών ακροατών!

Σπουδαίος διπλός διαγωνισμός από τον "Αρκαδία 93.8". Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ιστορικά δώρα από το παρελθόν της Ελλάδας, που "αγγίζουν" το παρόν.



Τα δύο δώρα που περιμένουν τους ακροατές του "Αρκαδία 93.8" είναι τα εξής:

"Η κωμωδία στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο 1948-1970" του Γιάννη Φραγκούλη, από τις εκδόσεις Έλευσις. Του εκδοτικού τομέα της Ομάδας Νεανικής Πολυέκφρασης Αρκαδίας Έλευσις, που δραστηριοποιείται στην Αρκαδία. Πρόκειται για ένα βιβλίο, στις 134 σελίδες του οποίου αναλύεται και παρουσιάζεται η κωμωδία έτσι όπως πρωτοεμφανίστηκε στον ελληνικό κινηματογράφο, στη πρώτη της συγκροτημένη μορφή, το 1948, μέχρι την εμφάνιση της νέας μορφής του κινηματογράφου στη χώρα μας, το 1970. Επίσης, μια ιστορική αναφορά παρουσιάζει το πώς η κωμωδία εμφανίζεται πρώτα στο θέατρο και μετά στον κινηματογράφο.


Σας προσφέρεται επίσης το cd, "Μαραθώνιος μιας Ημιτελούς Άνοιξης" - Γρηγόρης Λαμπράκης, από την ταινία του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου, μουσική Πλάτων Ανδριτσάκης. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει σπάνια φωτογραφικά αρχεία και άγνωστα μέχρι σήμερα κινηματογραφικά ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν τη μοναδική περίπτωση του Γρηγόρη Λαμπράκη.


Δύο τυχεροί θα κερδίσουν τα δύο δώρα από τον "Αρκαδία 93.8". Για να μπείτε στο διαγωνισμό, στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη ΒΙΒΛΙΟ και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, στο 54330 ή μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (διαγωνισμό Arcadia 93.8) και στείλτε inbox!


H κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη (24/12), παραμονή Χριστουγέννων, στην εκπομπή "Ωρα για σινεμά" με τον Γιώργο Καστανό, λίγο πριν τις 21:00.

 


Οι δύο τυχεροί ακροατές, Παναγιώτης Κωτσιονόπουλος και Γιώργος Καραμιχάλης!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.