Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 5 διπλές συμμετοχές για το Skiritida Run! - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 διεξάγεται το 2ο "Skiritida Run" στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας!

 

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ:

ΑΓΓΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΑΝΤΗΛΑ

ΓΕ3ΩΡΓΙΑ ΜΟΥΡΛΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΛΤΑΡΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ο Αρκαδία 93.8 δίνει σε πέντε τυχερούς ακροατές, διπλές συμμετοχές για το Skiritida Run!

Στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό), τη λέξη "Σκιρίτιδα" και ονοματεπώνυμο και το στέλνετε στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook και στείλτε inbox τη λέξη "Σκιρίτιδα" και τηλέφωνο επικοινωνίας!

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  (5/5) στην αθλητική εκπομπή του σταθμού με τον Χρήστο Καρνέζη, λίγο πριν τις 15:00.

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

 

SKIRITIDA RUN #2: ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Μετά το γεμάτο συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές “Skiritida Run” του 2016, η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα ανακοινώνει τη δεύτερη σερί διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017!

 

Στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας το 2ο “Skiritida Run” έρχεται με όνειρα και φιλοδοξίες για να μαγέψει συμμετέχοντες δρομείς και επισκέπτες, με σημαντική κληρονομιά όλα όσα ζήσαμε στην πρώτη διοργάνωση τον Ιούνιο του 2016!

 

Το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας έχει ως στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά να ταξιδέψει και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, το όνομα της Πελοποννήσου.

 

Το Σάββατο 10 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” θα ολοκληρωθεί με μία μοναδική συναυλία…

 

Μαζί με το “Skiritida Run” θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της περιοχής!

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές αλλά και για οποιοδήποτε στοιχείο έχει να κάνει με τον αγώνα, μπείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.skiritidarun.gr.

 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ! ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.