Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Μάγος Ελοχίμ - The Show - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ο Μάγος Ελοχίμ έρχεται στην Τρίπολη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση!

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

- Χριστίνα Μπενοπούλου

- Έλενα Παπούλια

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Τρόποι συμμετοχής:

- sms: 938 (κενό) ΜΑΓΟΣ (κενό) Ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 54330 (χρέωση 0,62 ευρώ με Φ.Π.Α.)

- μήνυμα inbox στο προφίλ μας στο facebook (Radio Arcadia 93.8): ΜΑΓΟΣ (κενό) Ονοματεπώνυμο (κενό) Τηλέφωνο επικοινωνίας

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/10 λίγο πριν τις 11 π.μ. στην εκπομπή "Πάνω στην ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

 

Ο Μάγος Ελοχίμ έρχεται στην Τρίπολη για μια παιδική παράσταση με μαγικά κόλπα, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στις 17:00, στον κινηματογραφο CineVille. 

O ταλαντούχος κύριος Ελοχίμ επιστρέφει στα θεατρικά δρώμενα με ένα one man show που στόχο έχει να καθηλώσει το κοινό αυτή τη φορά για τα καλά. Ο εφευρετικός μάγος Ελοχίμ θα παρασύρει τους μικρούς του φίλους σε ένα ρεσιτάλ μαγείας με εντυπωσιακά κόλπα, χιούμορ και αστείρευτη φαντασία. 

Το διαδραστικό κομμάτι δεν θα λείπει από την παράσταση αφού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα. 

Με όπλα την δεξιοτεχνία του, τη θεατρικότητά του, αλλά και την ουσιαστική επικοινωνία που έχει αναπτύξει με το κοινό ο μάγος Eλοχίμ έχει σκοπό να ταξιδέψει το κοινό στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων. 

Mια παράσταση φτιαγμένη με σεβασμό και αγάπη για τους μικρούς και μεγάλους φίλους που δεν παύει ούτε λεπτό να διεκδικεί το ασυμβίβαστο και το αδύνατο.

 

Μάγος Ελοχιμ "The show"

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ώρα: 17:00

Κινηματογραφος CineVille Τρίπολη.

28ης Οκτωβρίου 53, Τρίπολη

Τιμή εισιτήριου 5 Ευρώ.

Πληροφορίες 6941627652 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.