Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 μήνες αυτοάμυνας σε τμήμα ενηλίκων! - ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ

Ο Α.Ο.ΠΟ.Τ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - TAE KWON – DO ITF και ο Αρκαδία 93.8, προσφέρουν σε δύο τυχερούς ακροατές δωρεάν μηνιαία συνδρομή, για το νέο τμήμα αυτοάμυνας και φυσικής κατάστασης για ενήλικους!

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ:

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΝΤΑΡΟΥ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

Κάνετε like στη σελίδα του Α.Ο.ΠΟ.Τ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - TAE KWON – DO ITF στο fb, κοινοποιείτε στο προφίλ σας τη δημοσίευση και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση!

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, λίγο πριν τις 15:00 στην εκπομπή "Μπάλα κι άλλα" με τον Χρήστο Καρνέζη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.ΠΟ.Τ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - TAE KWON – DO ITF 

Ο  Αθλητικός Όμιλος Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2004. 

Είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τον κωδικό ΦΖ96 για το άθλημα του ταεκβοντό  και έχει δικαίωμα όλων των προνομίων που  ορίζονται από τον  αθλητικό νόμο για τους διακριθέντες αθλητές. Είναι εγγεγραμμένος στην Αθλητική Ομοσπονδία Ταεκβοντό Ελλάδος και κατά συνέπεια μέλος της Διεθνούς  Ομοσπονδίας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό  ITF.   Δραστηριοποιείται  στην οργάνωση, τη διάδοση και την καλλιέργεια της πολεμικής τέχνης  taekwon -do στην καθαρή παραδοσιακή του μορφή.  

Το ταεκβοντό ITF είναι η πλέον τελειοποιημένη πολεμική τέχνη αυτοάμυνας. Προέρχεται από την Κορέα και έχει ιστορία περίπου 2000 ετών. Σαν αποτέλεσμα το tae kwon do είναι μια σύνθετη τεχνική της άοπλης αυτοάμυνας που περιλαμβάνει την επιδέξια και συστηματική εφαρμογή του να δίνεις λακτίσματα, γροθιές, να κάνεις ελιγμούς αποφυγής χτυπημάτων και παρεμπόδισης απέναντι σε έναν ή περισσότερους κινούμενους  αντιπάλους.  Η αγωνιστική μορφή του ταεκβοντό αποτελεί ένα συνδυασμό φιλοσοφίας, πνευματικής πειθαρχίας, σωματικής εξάσκησης και ικανότητας.

Α.Ο.ΠΟ.Τ   ΤΡΙΠΟΛΗΣ   -  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΩΝ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Στα 13 χρόνια της λειτουργίας  του ο σύλλογος μας,  υπό την καθοδήγηση του πολύπειρου προπονητή μας κου Χρυσοβαλάντη  Κολλιόπουλου, είναι  ο μοναδικός που έχει  καταφέρει να χαρίσει στην πόλη μας  πολλές και μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες στα τέσσερα διαφορετικά είδη συναγωνισμού που εμπεριέχει φόρμες- μονομαχίες-  σπασίματα  εδάφους και αέρος. Πλήθος αθλητών και αθλητριών του όλων των ηλικιών έχει λάβει μέρος κι έχει διακριθεί σε διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα κερδίζοντας χρυσά , αργυρά και χάλκινα μετάλλια , ενώ τα τελευταία επτά χρόνια αθλητές του Α.Ο.ΠΟ.Τ στελεχώνουν την εθνική ομάδα ταεκβοντό χαρίζοντας στην πόλη μας τεράστιες επιτυχίες σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο με αποκορύφωμα τα δυο χρυσά μετάλλια της Ιωάννας Κωστοπούλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα 2016! 

ΣΕ  ΠΟΙΕΣ   ΗΛΙΚΙΕΣ  ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ  Η  ΠΟΛΕΜΙΚΗ  ΤΕΧΝΗ  TKD ITF

TMHMATA ΠΟΥ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ   ΣΤΟΝ Α.Ο.ΠΟ.Τ

Η πολεμική τέχνη, σε αντίθεση με τα μαχητικά σπορ, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. 

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν το TKD ITF σε νηπιακή ηλικία. Από τις πρώτες προπονήσεις γαλουχούνται με τις αρχές του ταεκβοντό που πρέπει ν’ ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή: ευγένεια, ειλικρίνεια, επιμονή, αυτοέλεγχος και  αδάμαστο πνεύμα! Μπαίνουν σε μια διαδικασία πειθαρχημένης διαρκούς μάθησης με στόχο την τελειοποίηση, μια διαδικασία που συνεχίζεται εφ’ όρου ζωής. 

Τα τμήματά μας χωρίζονται σε νηπιακά, παιδικά, εφηβικά και αυτοάμυνας ενηλίκων. Τα μέλη του συλλόγου μας όλων των ηλικιών ανακαλύπτουν τα οφέλη της προπόνησης στην πολεμική τέχνη. Φυσική κατάσταση, ενδυνάμωση, ποικιλία ασκήσεων ισορροπίας και δύναμης, ανάπτυξη της μαχητικής ικανότητας, και κυρίως εκμάθηση αυτοάμυνας με ρεαλιστικές τεχνικές χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμών είναι τα στοιχεία που έλκουν όλο και περισσότερο κόσμο στο ταεκβοντό ITF! 

ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ  ΑΛΛΟ  ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

NEO TMHMA AYTOAΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ  9-10 μ.μ. -  ΤΡΙΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 60€

ΚΑΛΑΜΩΝ 62 – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΤΗΛ:  2710234972 – 6945337510

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.