Διαγωνισμοι

ΙΡΙΔΑ: Ένας μήνας δωρεάν εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά! - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Η ΙΡΙΔΑ Κολύμβηση και ο Αρκαδία 93.8 προσφέρουν σε 10 τυχερούς ακροατές δωρεάν μηνιαία συνδρομή για παιδιά από 3,5 ετών και άνω!

 ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

- Βέτσου Ιωάννα

- Γαργαλιώνης Νίκος

- Κουσκούλη Κατερίνα

- Ρέκας Νίκος

- Ράνιος Χαράλαμπος

- Νάτση Μαριλένα

- Παπαχαραλάμπους Γιώτα

- Παπαδάτος Κωνσταντίνος

- Παπασπύρου Ελευθερία

- Μύρου Δέσποινα

____________________________________________________________

 

Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

Κάνετε like στη σελίδα ΙΡΙΔΑ Κολύμβηση στο facebook, κοινοποιείτε το διαγωνισμό από τη σελίδα της ΙΡΙΔΑΣ στο δικό σας προφίλ και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση!

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/12 λίγο πριν τις 11 π.μ. στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου.

 

Λίγα λόγια για την ΙΡΙΔΑ και την κολύμβηση:

Η κολύμβηση είναι ένας τρόπος εκγύμνασης, γνωστός από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές του ιδιότητες και από τα καλύτερα είδη αερόβιας άσκησης, καθώς επιταχύνει τις καύσεις, λόγω του μεγάλου αριθμού μυών που λειτουργούν και καίει θερμίδες, βοηθώντας τα μέγιστα στην απώλεια βάρους.

 

Σύμφωνα το Centers for Disease Control and Prevention (CDC), η άσκηση στο νερό βελτιώνει την ψυχική υγεία. Το κολύμπι είναι αντιγηραντικό, βοηθά στην ευλιγισία, τη βελτίωση του άσθματος, μειώνει τον κίνδυνο για διαβήτη και κάνει καλό στις εγκύους!

 

Το υδάτινο περιβάλλον προσφέρει θετικό κλίμα παρακίνησης, καθώς και ασφαλείς και παιγνιώδεις συνθήκες, ώστε το παιδί να βιώσει, να μάθει και να χαρεί κινητικές δεξιότητες, που μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτηθούν στην ξηρά. Η κολύμβηση αποτελεί την πιο επωφελή μορφή άσκησης στο νερό, καθώς παρέχει σωματικά και βιοψυχοκοινωνικά οφέλη.

Τα τελευταία χρόνια αξιοποιείται όλο και περισσότερο στην αποκατάσταση παιδιών με κινητικά προβλήματα, όπως εγκεφαλική παράλυση, μαιευτική παράλυση, επίκτητες εγκεφαλικές κακώσεις, ορθοπαιδικά προβλήματα, μυοπάθειες ή διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.

 

Είναι ένας ιδανικός τρόπος εξάσκησης μιας και γυμνάζει ομοιόμορφα όλο το σώμα, αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μιας και δουλεύουν όλοι οι μύες του σώματος μας. Βοηθάει στο καρδιαγγειακό σύστημα καθώς και το αναπνευστικό. 

 

Επίσης, είναι ένας πολύ καλός τρόπος αποθεραπείας διαφόρων παθήσεων του μυοσκελετικού (ισχιαλγία, οσφυαλγία) ή ενδυνάμωσης έπειτα από τραυματισμούς (κατάγματα, ρίξεις χιαστών). Επιπροσθέτως, προφυλάσσει από πιθανές μελλοντικές παθήσεις των οστών. Ακόμα, είναι ο καλύτερος τρόπος εκγύμνασης για άτομα με άσθμα μιας και δεν επιβαρύνει καθόλου την πάθηση, λόγω του υγρού περιβάλλοντος που επικρατεί στην πισίνα.

 

Τέλος, θεωρείται από πολλούς γυμναστές και προπονητές ως ο καλύτερος τρόπος για χάσιμο περιττών κιλών.

 

Στην ΙΡΙΔΑ Κολύμβηση αναλαμβάνουμε υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Κοκοσιούλη, τελειοφοίτου ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, την εκγύμναση κι εκμάθηση κολύμβησης ανηλίκων και ενηλίκων κάθε ηλικίας κι επιπέδου με προγράμματα κολύμβησης για αρχάριους και προχωρημένους.

 

Η ΙΡΙΔΑ είναι εδώ με καινοτομίες, που αφορούν όλες τις ηλικίες, και με πλήρη συνείδηση της οικονομικής κρίσης, που πλήττει τις οικογένειές μας.

 

  Τα τμήματά μας:

• Προπαιδείας (baby swimming)

• Εκμάθησης

• Εκγύμνασης

• Αποκατάστασης τραυματισμών

• Προαγωνιστικά

 

 Για περισσότερες πληροφορίες καλείτε στα τηλέφωνα: 695 544 6287 και 6936623430 ή επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο facebook!

 

 "Αθληθείτε κολυμπώντας, διασκεδάστε και δυναμώστε το σώμα’’

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.