Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ρεβεγιόν για δύο και.. χρόνια πολλά! - Η νικήτρια

Η παραδοσιακή ταβέρνα "Κληματαριά Πιτερός" και ο "Αρκαδία 93.8" σας προσφέρουν ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για δύο άτομα και σας εύχονται χρόνια πολλά!

 

Κερδίστε ένα γιορτινό τραπέζι για δύο και απολαύστε το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σας στην παραδοσιακή ταβέρνα Κληματαριά Πιτερός με πολλές ελληνικές και γιορτινές γεύσεις, στο ζεστό και φιλικό χώρο της ταβέρνας, που βρίσκεται στην οδό Καλαβρύτων 11, με άμεση εξυπηρέτηση και με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής!

 

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ

- Νικολέτα Κουλού

_________________________________________________________

 

Τρόποι συμμετοχής:

- sms: 938 (κενό) ΠΙΤΕΡΟΣ (κενό) Ονοματεπώνυμο και αποστολή στο 54330 (χρέωση 0,62 ευρώ με Φ.Π.Α.)

- facebook: επισκέπτεστε το προφίλ μας (Radio Arcadia 93.8) και σε inbox μήνυμα γράφετε: ΠΙΤΕΡΟΣ (κενό) Ονοματεπώνυμο (κενό) Τηλέφωνο Επικοινωνίας

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/12 μέσα από την εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου λίγο πριν τις 11 π.μ.

 

 

Στο χώρο της "Κληματαριάς", η οποία λειτουργεί από το 1933, θα μπορέσετε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις της ελληνικής κουζίνας μαζί με τα παιδιά σας και θα έχετε την άνεση, που χρειάζεται μία οικογένεια. Το ευγενικό προσωπικό της ''Κληματαριάς" θα σας εξυπηρετήσει με αμεσότητα και καλή διάθεση! Οι chefs της ταβέρνας έχουν ολοκληρώσει τις σκέψεις για τα εορταστικά menus και, μαζί με τους ιδιοκτήτες, περιμένουν να απολαύσετε όλα, όσα θα ετοιμάσουν για εσάς και τις οικογένειές σας!

 

Φυσικά, η ζωντανή μουσική θα ολοκληρώσει το γιορτινό κλίμα της "Κληματαριάς" και του δικού σας ρεβεγιόν!

 

Χρόνια πολλά!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.