Διαγωνισμοι

Ο νικητής της πρόσκλησης για το Αστεριανό πάρτι!

Ο Αρκαδία 93.8 προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο μία διπλή πρόσκληση για την κοπή της πίτας των οργανωμένων που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου!

 

Για να μπείτε στο διαγωνισμό, στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ονοματεπώνυμο, στο 54330 ή μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox!

 

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη (27/01) στην αθλητική εκπομπή λίγο πριν από τις 16.00.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση:

"Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΑΣΤΕΡΑ σας προσκαλούν στην ετήσια γιορτή τους που θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στο Country Inn.

Με κιτρινομπλέ πάθος και διάθεση για μία ΑΣΤΕΡΑΤΗ βραδιά, σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ για ένα ξεχωριστό πάρτι στο οποίο θα γίνει και η κοπή της πίτας!

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:30, ο κλόουν θα είναι στη σέντρα από την αρχή του αγώνα και ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους ΑΣΤΕΡΙΑΝΗ διάθεση".

 

Μην το χάσετε, θα είμαστε όλοι εκεί!

 

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

 

Ο νικητής της διπλής πρόσκλησης είναι ο Γεώργιος Καμπισιούλης

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.