Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: "Ο Αττίκ στο Παρίσι… κι άλλες ιστορίες" - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Δύο τυχεροί ακροατές κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση "Ο Αττίκ στο Παρίσι… κι άλλες ιστορίες" το Σάββατο 28 Απριλίου 2018, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Οι νικητές:

- Δήμητρα Κολοκκά

- Νίκος Σβαρνας

------------------------------------------------------

Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

1. στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη θέατρο και ονοματεπώνυμο, στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή

2. μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη θέατρο και ονοματεπώνυμο!

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου, λίγο πριν τις 11:00, στην εκπομπή "Πάνω στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου.

Λίγα λόγια για την παράσταση: 

 

Η  Μικρή Άρκτος  παρουσιάζει για μία μόνο παράσταση "Ο Αττίκ στο Παρίσι… κι άλλες ιστορίες" με τον Γιώργη Χριστοδούλου.

Σάββατο 28 Απριλίου στις 21.00 στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο

Μία παράσταση που ξετυλίγει στο πρώτο μέρος τα άγνωστα "χαμένα" τραγούδια του Αττίκ από την εποχή που αυτός ζούσε στο Παρίσι μέχρι τις ελληνικές επιτυχίες του που ακολούθησαν όπως το "Ζητάτε να σας πω", τους  έρωτες και τη ζωή του.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργης με τη ζεστή φωνή του και τις αφηγήσεις του, ζωντανεύει την ατμόσφαιρα των παλιών καμπαρέ του μεσοπολέμου.

"Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά", "Πόσο λυπάμαι", "Πάμε σαν άλλοτε", "Δύο πράσινα μάτια" και τόσες άλλες ιστορίες…., κάθε τραγούδι και μια μοναδική ιστορία...!

Για ποια γυναίκα γράφτηκε το "Ας ερχόσουν για λίγο", με ποιόν "περίεργο" τρόπο γίνονταν γνωστά τα τραγούδια πριν το ραδιόφωνο, υπήρχε ελαφρύ "επαναστατικό" τραγούδι πριν τον Θεοδωράκη;

Αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα απαντώνται στη γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση παράσταση του Γιώργη Χριστοδούλου που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2016 και ταξίδεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς.

Συνοδεύει στο πιάνο και στο ακορντεόν ο εξαιρετικός μουσικός Χάρης Σταυρακάκης.

 

Μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!!

 

Μαλλιαροπούλειο θέατρο  (πλατεία Πετρινού, Τρίπολη)

Ώρα έναρξης:  21.00

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης (μέχρι 27/4):  10€

Τιμή εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης: 13€, 10€ φοιτητικό, ανέργων

Προπώληση: Public, Ticketservices.gr

Παραγωγή – Οργάνωση : ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ

Επικοινωνία : Μαρία Τσολάκη 6974 76 78 90 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οργάνωση εκδήλωσης: Γερολυμάτου Βιβή 2107610616, 6985 933 290, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.