Διαγωνισμοι

H "χρυσή" νικήτρια του iPhone 6S Plus Gold! (VIDEO)

Η μεγάλη ημέρα έφτασε και το πολυπόθητο iPhone 6S Plus Gold, 16gb, αξίας 900 ευρώ βρήκε ιδιοκτήτη!

 


Στην εκπομπή "Πάνω στην ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου και με τη βοήθεια του Αργύρη Κωστούρου, εκπρόσωπου του καταστήματος "Γερμανός" στην Τρίπολη, έγινε η κλήρωση, όπου η 16χρονη Νατάσσα Κοράκη αναδείχτηκε η χρυσή τυχερή! Από αύριο θα έχει στην κατοχή της το εκπληκτικό  iPhone 6S Plus Gold, ένα από τα καλύτερα κινητά της αγοράς!

 


Η νεαρή Νατάσσα έστειλε ένα μόλις μήνυμα, μία ημέρα πριν λήξει ο διαγωνισμός (31/01 και ώρα 23:58), έπειτα από προτροπή της μητέρας της. Το ραντεβού για την παραλαβή του iPhone 6S Plus ορίστηκε για αύριο το απόγευμα, από όπου θα έχουμε και φωτογραφικό υλικό! Νατάσσα, πάντα τυχερή!

 


Περισσότερα στοιχεία για το iPhone 6S Plus μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα Γερμανός στην Τρίπολη ( Εθνικής Αντιστάσεως 51).

 

 

Ακολουθεί video από το στούντιο το arcadia 93.8 με τη κλήρωση και το ηχητικό με την νικήτρια του διαγωνισμού.

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.