Διαγωνισμοι

Διαγωνισμός: Oίκος ευγηρίας "Η Ευτυχισμένη Δύσις" - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Πέντε τυχεροί ακροατές κερδίζουν πέντε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας, Oίκος ευγηρίας "Η Ευτυχισμένη Δύσις".

 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

ΚΑΡΠΟΥΖΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ

ΜΠΙΖΩΝΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΣΚΑΒΕΝΤΖΟΥ ΜΟΡΦΟΥΛΑ

ΛΑΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΣΙΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

1. στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) ΘΕΑΤΡΟ (κενό) και ονοματεπώνυμο στο 54330 (χρέωση 0.62 ευρώ με Φ.Π.Α.) ή

2. μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox με τη λέξη ΘΕΑΤΡΟ, το ονοματεπώνυμό σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου, λίγο πριν τις 11 π.μ., στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου.

 

Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας παρουσιάζει στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο από 31/5 έως 9/6 τη θεατρική παράσταση του Μανώλη Κορρέ "Οίκος Ευγηρίας Η Ευτυχισμένη Δύσις".

Τα εισιτήρια προπωλούνται καθημερινά από 11.00-13.00 και 19.30-21.00 στο φουαγιέ του θεάτρου.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Στον οίκο ευγηρίας "Η Ευτυχισμένη Δύσις" όλα λειτουργούν άψογα! Στο ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής "Bingo" θα αναδειχθεί με τον καλύτερο τρόπο η προσφορά της διοίκησης και των υπαλλήλων του ιδρύματος.

Οι ίδιοι οι τρόφιμοι θα δώσουν συνέντευξη μιλώντας για τη ζεστασιά, τη θαλπωρή και την αγάπη με την οποία τους περιβάλλουν στη δύση της ζωής τους.

Ή μήπως όχι;;;

Στη διάρκεια του γυρίσματος της εκπομπής αποκαλύπτεται η φρικτή πραγματικότητα, η βασανιστική καθημερινότητα των ηλικιωμένων που βιώνουν την εγκατάλειψη.

Παράλληλα, σε αυτό το αφιλόξενο περιβάλλον, πλέκεται ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο από τους βασανισμένους τροφίμους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.