Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 3 προσκλήσεις για την παράσταση "Τάιμινγκ" - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ο Αρκαδία 93.8 εξασφάλισε τρεις διπλές προσκλήσεις για τη νέα stand up comedy παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου με τίτλο "Τάιμινγκ".

Οι νικητές:

-Βασίλης Παπαδόπουλος

- Μαρία Μαστοράκη

- Γεωργία Μπραβάκη

--------------------------------------------------------

Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

1. στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη "Χατζηπαύλου" και ονοματεπώνυμο, στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή

2. μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη "Χατζηπαύλου", ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας! 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου λίγο πριν τις 10 το πρωί, στην εκπομπή "Πάνω Στην Ώρα" με τη Δέσποινα Παπαδάτου. 

Λίγα λόγια για την παράσταση...

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με τη νέα stand up comedy παράστασή του με τίτλο "Τάιμινγκ".

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός παρουσιάζει την 4η σόλο του παράσταση στην οποία αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό από τον Γιώργο σε μία παράσταση stand-up κωμωδίας που στόχο έχει να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της! 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.