Διαγωνισμοι

Μεθυστικά... δώρα από τον Αρκαδία 93.8 - Ο νικητής

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των γενεθλίων του Αρκαδία 93.8 που φέτος συμπλήρωσε τα δυο χρόνια λειτουργίας και είναι και ο μήνας… των δώρων!

 

 

Για την χαλάρωση σας …φροντίσαμε με μια διήμερη εξόρμηση!

 

Τώρα ήρθε η ώρα να φροντίσουμε και για την διασκέδαση σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή παρέα και καλό κρασί! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την κατάλληλη παρέα! 

 

Για το καλό κρασί δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί ο Αρκαδία 93.8 και το Οινοποιείο Καλόγρη φρόντισαν γι΄αυτό.

 

Δυο μπουκάλια κρασί - προσφορα του οινοποιείου - περιμένουν έναν τυχερό ακροατή του Αρκαδία 93.8!

 

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:

 

- Για να μπείτε στο διαγωνισμό, στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη ΚΡΑΣΙ και ονοματεπώνυμο, στο 54330 ή μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox! 

 

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 17 Μαρτίου στην εκπομπή "Πάνω στην ώρα" (16:00-17:00).

 

Δυο λόγια για το Οινοποιείο

 

Το οινοποιείο μας βρίσκεται στο χωριό Κάψια Μαντινείας, στους πρόποδες του ελατοσκέπαστου Μαινάλου και μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, στο δρόμο για τη Βυτίνα. Όλοι οι χώροι είναι επισκέψιμοι και με ξεχωριστό ενδιαφέρον. Μπορείτε να δείτε από κοντά την παλαίωση του οίνου στα υπόγεια κελάρια, να απολαύσετε τα βιολογικής γεωργίας κρασιά συνοδευόμενα από χωριάτικες πίτες και ψωμάκια με πετιμέζι, ελιές, τυρί κ.ά. Κι όλ’ αυτά καθισμένοι στη ζεστή και ατμοσφαιρική αίθουσα γευσιγνωσίας με το τζάκι και με τη συνοδεία χαλαρής μουσικής. 

 

Γνωρίστε το Οινοποιείο στην ιστοσελίδα ktimakalogri.gr 

 

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΠΟΥΝΙΔΟΥ

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.